Innbrudd hos House-stjernen

- De tenker seg ikke om to ganger før de tyr til vold.

REDD: - Det er heldig at han ikke forstyrret tyvene - hvis ikke kunne saken blitt mye verre, sier politiet etter innbruddet i Hugh Lauries hus. Foto: AP
REDD: - Det er heldig at han ikke forstyrret tyvene - hvis ikke kunne saken blitt mye verre, sier politiet etter innbruddet i Hugh Lauries hus. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg gikk ned en morgen og sa: "Hvor er laptopen?". Da oppdaget vi det.

Dette fortalte House-stjernen Hugh Laurie (49) denne uken i et intervju med talkshowvert Jay Leno (58), melder The Sun.

Nylig brøt tyver seg inn i palasset hans i Hollywood Hills mens han og kona sov, og dette var årsaken til at han kom sent til nevnte intervju.

Innbruddet skal naturligvis ha gjort Laurie livredd.

- Hugh tenker mye på hva som hadde skjedd hvis han hadde våknet og møtt innbruddstyvene. Det er noen gærne folk i Los Angeles som ikke tenker seg om før de tyr til vold. Han var svært heldig som sov mens alt skjedde, forteller en venn av superstjernen.

Politiet tror at innbruddet ble foretatt av en gjeng som har herjet i området det siste tiden.

- Innbruddet i Hugh Lauries hus var veldig likt andre saker vi etterforsker i det samme området. Det er heldig at han ikke forstyrret tyvene - hvis ikke kunne saken blitt mye verre, sier en talsperson i politiet ifølge Showbiz Spy.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Fant tyv i egen jakke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer