Ingvild Skare Thygesen har funnet kjærligheten

Farmen-vinneren er i den syvende himmel sammen med profesjonell fallskjermhopper.

FORELSKET: Den tidligere «Farmen»-vinneren Ingvild Skare Thygesen er blitt kjæreste med den profesjonelle fallskjermhopperen Bjørn Magne Bryn fra Voss. Foto: Morten Eik, Se og Hør
FORELSKET: Den tidligere «Farmen»-vinneren Ingvild Skare Thygesen er blitt kjæreste med den profesjonelle fallskjermhopperen Bjørn Magne Bryn fra Voss. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Odda-jenta Ingvild Skare Thygesen (22) ble en medieyndling da hun vant «Farmen» på TV 2 i 2012.

Inne på gården fant hun tonen med konkurrenten Endre Aabrekk (30).

De ble kjærester og flyttet sammen i mai 2013. Men etter åtte måneder tok forholdet slutt.

Nå har hun funnet lykken på ny, med vossingen Bjørn Magne Bryn (37). Han er en profilert ekstremsportutøver med mange spektakulære fallskjermstunt bak seg.

Paret bekrefter kjæresteforholdet overfor Se og Hør, men ønsker ellers ikke å gi kommentarer.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du også lese om helgens prinsebryllup i Sverige, se Kate og Williams søte familiebilder, og mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du også lese om helgens prinsebryllup i Sverige, se Kate og Williams søte familiebilder, og mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Populær TV-profil

Også Ingvild har gitt seg i kast med fallskjermhoppingens gleder. I 2012 ble den spreke og vakre jenta valgt til årets Kari Traa-jente. Siden har hun vært modell for «Kule-Karis» klesmerke.

Ingvild var stuntreporter for TV 2 under Sotsji-OL og reporter for TV 2 fra «Ekstremsportveko» på Voss i fjor.

Tidligere i år fikk hun jobben med å lede programmet «Superjentene», hvor hun gjør TV 2-seerne bedre kjent med lovende idrettstalenter.

Den nyforelskede TV 2-profilen, som var tidenes yngste «Farmen»-vinner i 2012, har mange jern i ilden i dag. Men etter reality-seieren gikk Ingvild på en smell.

- Det var veldig slitsomt. Jeg ble sliten både fysisk og psykisk. Når man blir kjent på så kort tid for så mange, går det ikke an å forberede seg på det trykket av henvendelser fra media og andre som kommer, fortalte hun til Dagbladet i fjor høst.

Den flotte 22-åringen har dessuten vært modell for blant annet magasinet Ditt bryllup. Se ekskulsiv video fra fotoshooten nedenfor:

LES OGSÅ: Føder Madeleine på prins Carl Philips bryllupsdag?

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer