Bianca Ingrosso:

Ingrossos kjæreste­avsløring: - Framstår «shady»

Realityprofilen bekrefter at hun har funnet tilbake til ekskjæresten.

IKKE LENGER SINGEL: Bianca Ingrosso har vært særdeles ærlig om sin vonde kjærlighetssorg etter bruddet i januar. Nå avslører realityprofilen at hun og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
IKKE LENGER SINGEL: Bianca Ingrosso har vært særdeles ærlig om sin vonde kjærlighetssorg etter bruddet i januar. Nå avslører realityprofilen at hun og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av januar ble det kjent at Bianca Ingrosso (24), og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester.

Den svenske influenseren og realityprofilen forklarte at det ikke var en konkret årsak til bruddet. Samtidig har hun kommet med særdeles ærlige skildringer om hjertesorgen som fulgte.

Forrige måned meddelte 24-åringen imidlertid at hun har en ny flamme i livet sitt - uten å ville avsløre hvem vedkommende er. I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22), bekrefter Ingrosso nå at hun har funnet tilbake til Phillipe Cohen.

Holdt hemmelig

Nyheten kommer samtidig som det svenske folk har vært vitne til sesongens siste episode av «Wahlgrens Värld». Episoden ble spilt inn i desember, da Ingrossos kjærlighetssorg tilsynelatende var på sitt verste.

- Grunnen til at jeg ikke har gått ut med det, har ingenting å gjøre med noe PR-greier eller at jeg ikke fikk lov grunnet «Wahlgrens värld». Nå framstår det litt «shady» i og med at det er etter sesongavslutningen, der man ser meg med dyp kjærlighetssorg, sier 24-åringen i podkasten, gjengitt av Expressen.

Ved nyttår pakket Ingrosso og resten av familien, blant annet bestående av sangeren Pernilla Wahlgren (51), sakene og reiste til Thailand. Kameraene fulgte dem på reisen - en tur Ingrosso tidligere har omtalt som alt annet enn hyggelig for hennes del, da den stort sett besto av å sørge.

24-åringen framholder likevel at bruddet var reellt, men at det har vært viktig å holde forholdet privat - i frykt for at noe skulle gå galt. Samtidig understreker hun at pausen har vært nødvendig for begge parter.

Saken fortsetter under.

SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i nesten fem år, før idyllen sprakk. Nå er de igjen kjærester. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i nesten fem år, før idyllen sprakk. Nå er de igjen kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Begynte å savne meg

I podkasten forklarer Ingrosso at hun fikk en lengre tekstmelding fra Cohen for om lag tre uker siden. Paret hadde møttes ute ved flere anledninger - uten at de hilste på hverandre. Etter hvert innså begge at de ønsket å gi forholdet en ny sjanse.

- Jeg fikk en SMS om at det var vanskelig for ham at vi ikke hilste på hverandre - og at han hadde begynt å savne meg. (...) Jeg var ikke fullstendig klar for å ta ham tilbake. Samtidig kan jeg ikke si at jeg hadde sluppet helt taket på ham. Nå er jeg kjempeglad for at det skjedde.

- Jeg fikk fire måneder på meg til å finne meg selv igjen, sier hun i podkasten.

Saken fortsetter under.

Brudd for broren

Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å dele av sitt privatliv. 24-åringen har gjentatte ganger nådd spaltene blant annet grunnet ærlige skildringer om å ha slitt med bulimi, og for å leve med tilstanden panikkangst. Tidligere denne måneden ga hun også sine trofaste følgere detaljer fra sitt eget sexliv.

Knappe to måneder etter at Bianca avslørte brudd med sin kjæreste, bekreftet hennes bror, artist Benjamin Ingrosso (21), at også han er singel. I et intervju med Expressen i mars, kom det fram at 21-åringen og kjæresten Linnea Widmark (22) hadde gått hver til sitt.

Det svenske stjerneparet, som begge har figurert i realityprogrammet «Wahlgrens Värld», holdt - med unntak av en kort pause i forholdet - sammen i seks år.

LES OGSÅ: To brudd på under to måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer