Bianca Ingrosso:

Ingrossos kjæreste­avsløring: - Framstår «shady»

Realityprofilen bekrefter at hun har funnet tilbake til ekskjæresten.

IKKE LENGER SINGEL: Bianca Ingrosso har vært særdeles ærlig om sin vonde kjærlighetssorg etter bruddet i januar. Nå avslører realityprofilen at hun og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
IKKE LENGER SINGEL: Bianca Ingrosso har vært særdeles ærlig om sin vonde kjærlighetssorg etter bruddet i januar. Nå avslører realityprofilen at hun og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av januar ble det kjent at Bianca Ingrosso (24), og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester.

Den svenske influenseren og realityprofilen forklarte at det ikke var en konkret årsak til bruddet. Samtidig har hun kommet med særdeles ærlige skildringer om hjertesorgen som fulgte.

Forrige måned meddelte 24-åringen imidlertid at hun har en ny flamme i livet sitt - uten å ville avsløre hvem vedkommende er. I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22), bekrefter Ingrosso nå at hun har funnet tilbake til Phillipe Cohen.

Holdt hemmelig

Nyheten kommer samtidig som det svenske folk har vært vitne til sesongens siste episode av «Wahlgrens Värld». Episoden ble spilt inn i desember, da Ingrossos kjærlighetssorg tilsynelatende var på sitt verste.

- Grunnen til at jeg ikke har gått ut med det, har ingenting å gjøre med noe PR-greier eller at jeg ikke fikk lov grunnet «Wahlgrens värld». Nå framstår det litt «shady» i og med at det er etter sesongavslutningen, der man ser meg med dyp kjærlighetssorg, sier 24-åringen i podkasten, gjengitt av Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer