HETSES FOR COVERLÅT: - Utgangspunktet var at vi ikke likte låten, og så tok vi i på mannfolks vis, forklarer nettredaktør Tom Ostad til VG. Foto: SCANPIX
HETSES FOR COVERLÅT: - Utgangspunktet var at vi ikke likte låten, og så tok vi i på mannfolks vis, forklarer nettredaktør Tom Ostad til VG. Foto: SCANPIXVis mer

Ingrid Olava hetses på nett

- Hold deg til din egen drittmusikk.

SEHER.NO: Den norske artisten Ingrid Olava (27) henges ut på nettstedet Pondus.no etter at hun har spilt inn en coverversjon av Jokke-låten "Her kommer vinteren".

Ifølge VG blir den anerkjente artisten blant annet kalt hore og omtalt som "en sånn arty-farty piano-pop-dame, blek og tynn og følsom".

"Og nå prøver hun å kjøpe seg kred med å radbrekke Jokke. Kom tilbake når du har gått på heroinfylla noen år, så får vi se. Frem til da får du holde deg til din egen drittmusikk", står det i et av innleggene.

Kraftsalven er signert med "Fist", men innlegget er forfattet av et redaksjonsmedlem.

- Jeg synes saken er spesiell, for å si det mildt, sier Ingrid Olavas manager Torgeir Gullaksen til VG.

Også Pondus-skaper Frode Øverli reagerer.

- Jeg ser helst at slikt drittsnakk holder seg på puben. Jeg synes ikke at enhver idiot skal få lov til å åpne kjeften på Pondus.no. For øvrig synes jeg at Ingrid Olavas versjon av sangen er utrolig kul, og det gjør denne saken dobbelt trist, sier Øverli, som lover å ta en prat med webredaktør Tom Ostad.

Ostad mener imidlertid at Pondus.no ikke er en seriøs nettside og at han ikke regner den som presse.

- Jeg skjønner ikke helt hva folk vil at vi skal gjøre - skal vi gå ut og si at hun ikke er en hore likevel? undrer redaktøren.

Ingrid Olava er best kjent for sin debutsingel "Only Just Begun" fra 2007. Hun har også vært korist og oppvarmingsartist for Madrugada.

LES OGSÅ: Madonna hetses i britiske medier
Har du tips om norske artister? Tips oss på seher@seher.no

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.