FERDIG I «NYTT PÅ NYTT»: Ingrid Gjessing Linhave tar farvel med kollegene Jon Almaas og Knut Nærum (t.h) i NRKs fredagssuksess for å forfølge andre prosjekter.
FERDIG I «NYTT PÅ NYTT»: Ingrid Gjessing Linhave tar farvel med kollegene Jon Almaas og Knut Nærum (t.h) i NRKs fredagssuksess for å forfølge andre prosjekter. Vis mer

Ingrid Gjessing Linhave slutter i «Nytt på nytt»

Ingrid Gjessing Linhave fikk et tilbud hun ikke kunne si nei til.

Publisert

SEOGHØR.NO: For knapt halvannet år siden overtok Ingrid Gjessing Linhave (37) stolen til Linn Skåber i NRK-suksessen «Nytt på nytt».

Nå er hun ferdig i programmet, melder VG.

– Det ramlet i høst inn et tilbud om å lage et program med Kåre Magnus Bergh (36). Så da måtte jeg velge mellom «Nytt på nytt» eller å jobbe med ham. Det var et luksusdilemma som likevel gjorde vondt i magen, men jeg valgte Kåre Magnus fremfor Jon og Knut, sier Ingrid Gjessing Linhave til VG.

Hvem som tar over for henne i NRK-programmet, er foreløpig en hemmelighet, skriver NRK.

Gjessing Linhave og Bergh skal lede det populærvitenskapelige underholdningsprogrammet «Big Bang», som tidligere ble ledet av Dagfinn Lyngbø og Anne- Kat. Hærland. Dette er ikke første gang den sympatiske programlederen samarbeider med Bergh. I 2012 ledet duoen NRKs «Kvelden før kvelden», som sendes lille julaften hvert år.

FØRSTE DAME UT: Anne-Kat. Hærland var Jon Almaas og Knut Nærums første «Nytt på nytt»-makker. Etter at hun sluttet i 2007, har hun blant annet gjort suksess med stand-up.
FØRSTE DAME UT: Anne-Kat. Hærland var Jon Almaas og Knut Nærums første «Nytt på nytt»-makker. Etter at hun sluttet i 2007, har hun blant annet gjort suksess med stand-up. Vis mer

Bare mennene «holder ut»

Dette er tredje gang en kvinnelig «Nytt på nytt»-paneldeltaker i triopanelet, som ellers består av Jon Almaas (47) og Knut Nærum (53), gir seg i det satiriske aktualitetsprogrammet.

Anne-Kat. Hærland (42) var fast inventar i programmet fra oppstarten i 1999 til 2007. Da overtok Linn Skåber (44) hennes plass, før også hun tok farvel med «Nytt på nytt»-kollegene i 2013.

Almaas og Nærum har derimot sittet fjellstøtt i sine «Nytt på nytt»-stoler siden starten.

Våren 2013 ble det kjent at det var Gjessing Linhave som skulle ta over for Skåber. Det var under innspillingen av et «Nytt på nytt»-program Skåber avslørte sin exit fra programmet.

- Jeg er glad jeg kjenner alle jeg jobber med privat, for jeg hadde ikke klart å gi slipp på dem, sa Skåber til VG dengang.

Saken fortsetter under bildet.

TOK FARVEL: I 2013 var det Linn Skåber som sluttet i «Nytt på nytt» etter seks år. Hun hadde også to permisjoner fra paneldeltakerjobben, blant annet for å jobbe med teater.
TOK FARVEL: I 2013 var det Linn Skåber som sluttet i «Nytt på nytt» etter seks år. Hun hadde også to permisjoner fra paneldeltakerjobben, blant annet for å jobbe med teater. Vis mer

Før Ingrid Gjessing Linhaves «Nytt på nytt»-debut høsten 2013, avslørte hun til VG at hun gruet seg. Heldigvis hadde hun en god tone med Jon Almaas og Knut Nærum - nedenfor kan du se hvordan hun avslørte for Almaas at de to faktisk er i slekt!

LES OGSÅ: Har du hørt om Oscars kjærlighetsforbannelse?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer