Ingrid Bjørnov har planlagt egen begravelse

- Jeg kommer til å bli behandlet i overskuelig fremtid.

ETT ÅR MED KREFT: I januar ble det kjent at Ingrid Bjørnov hadde fått påvist kreft med spredning. I et større intervju med Dagbladet Magasinet forteller hun om siste års tilværelse. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
ETT ÅR MED KREFT: I januar ble det kjent at Ingrid Bjørnov hadde fått påvist kreft med spredning. I et større intervju med Dagbladet Magasinet forteller hun om siste års tilværelse. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I januar fortalte den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov (54) at hun hadde fått kreft med spredning. Den ærlige kunngjøringen til fans og publikum kom et halvt år etter at artisten først fikk diagnosen påvist av legene.

Bjørnov forklarte selv at hun ble operert i fjor sommer. Så kom meldingen om spredning, noe som ikke lot seg forene med reising og pianospill. Dermed ble «Steinway to Heaven»-turneeen avlyst.

Siden den gang har det av naturlige årsaker vært uvanlig stille fra 54-åringen - frem til nå.

- Å bli rammet av kreft har vært annerledes enn jeg trodde det skulle være. Jeg er nok et godt eksempel på fremtidens kreftpasienter: De kommer til å leve med sykdommen. Jeg er ikke frisk, men jeg er frisk nok. Jeg kommer til å bli behandlet i overskuelig fremtid. Jeg har det veldig bra, sier Ingrid Bjørnov til Dagbladet Magasinet.

Tror ikke hun blir frisk

Det er i lørdagsutgaven av ovennevnte magasin at artisten nå beskriver sin egen tilværelse det siste året. Etter at hun ble kjent med egen diagnose, har prøvelsene vært mange. Aller først planla hun sin egen begravelse i detalj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer