Inger-Sofie (61) hadde samme frisyre i 40 år

Fembarnsmoren er ikke til å kjenne igjen etter å ha blitt ny med Jan Thomas.

SEOGHØR.NO: Det var yngstedatteren som sendte søknaden om en «Bli ny»-dag for Inger-Sofie Sivle Pettersen (61).

Fembarnsmoren fra Lom blir tatt imot med åpne armer i Jan Thomas Studio.

Svaret kommer resolutt når Jan Thomas (49) ber henne beskrive stilen din.

– Kjedelig, fastslår Inger-Sofie.

– Nei, dette går ikke! Etter i dag vil du aldri mer, av noen – inkludert deg selv – bli beskrevet som kjedelig. For jeg har en plan. Og den er dramatisk, gliser kjendisstylisten i videoen øverst i saken.

Inger-Sofie har hatt den samme frisyren siden 1970-tallet. Det naturlig fargede håret er halvlangt med begynnende grå striper.

KORT OG GODT: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio gir Inger-Sofie Sivle Pettersen en kraftig klipp. Foto: Espen Solli/Se og Hør
KORT OG GODT: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio gir Inger-Sofie Sivle Pettersen en kraftig klipp. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Ta en god titt på deg selv i speilet, for når jeg er ferdig med deg, så skal du være tidenes mest fenomenale blondine, lover Jan Thomas.

Kjendisstylisten setter i gang teamet sitt, som skal gjøre Inger-Sofie ny fra topp til tå.

Se og Hør søker etter nye deltagere til «Bli ny med Jan Thomas». Meld deg på HER!

Håret får en kraftig klipp, før det blekes og farges i flere omganger. Øyenbrynene blir farget og formet, før Jan Thomas selv tar sminkekosten fatt og sminker henne etter aller kunstens regler. Til slutt kles hun opp i et stilig antrekk.

Se forvandlingen fra start til slutt øverst i saken!

BLIKK FOR DETALJER: Jan Thomas legger profesjonell sminke.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
BLIKK FOR DETALJER: Jan Thomas legger profesjonell sminke. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Jeg kjenner nesten ikke igjen meg selv i speilet, innrømmer Inger-Sofie når hun får se det ferdige resultatet.

– Den forvandlingen du har vært gjennom, har vært helt fenomenal! Jeg liker ikke å snakke om alder, men det blonde håret har gjort deg mange år yngre. Dette er starten på et nytt liv, smiler Jan Thomas fornøyd.

– Det jeg kommer til å huske aller best fra i dag er den nye hårfargen. Jeg synes håret har vært så kjedelig og grått. Datteren min fortjener definitivt stjerne i boka for å ha meldt meg på «Bli ny», avslutter Inger-Sofie.

LYSERE TIDER: – Det er så gøy å hente tilbake jenta i deg, som er fornøyd og føler seg fresh og fin, sier Jan Thomas. Han har kledd opp Inger-Sofie Sivle Pettersen i bluse og sko fra Tiger of Sweden og bukse fra Day. Foto: Espen Solli/Se og Hør
LYSERE TIDER: – Det er så gøy å hente tilbake jenta i deg, som er fornøyd og føler seg fresh og fin, sier Jan Thomas. Han har kledd opp Inger-Sofie Sivle Pettersen i bluse og sko fra Tiger of Sweden og bukse fra Day. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele saken og se bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

LES MER: Hildegunn (54) fikk tårer i øynene etter møtet med Jan Thomas. Se forvandlingen!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.