TUNGE STUNDER: Presset har vært stort på Inger Lise Hansen etter hennes forslag om å endre på KrFs politikk. Også ektemannen David har hatt sine vanskelige politiske stunder. Foto: Scanpix
TUNGE STUNDER: Presset har vært stort på Inger Lise Hansen etter hennes forslag om å endre på KrFs politikk. Også ektemannen David har hatt sine vanskelige politiske stunder. Foto: ScanpixVis mer

Inger Lise Hansen får hatbrev i posten

- Avsenderen sendte meg rett til helvete...

SEHER.NO: Kristelig Folkepartis nestleder, Inger Lise Hansen (28), overrasket mange da hun foreslo å endre på sitt eget partis politikk i enkelte av KrFs viktigste saker. Det førte til en rekke reaksjoner, og mange var av den vonde sorten.

I tillegg skapte forslagene en mediestorm uten like. Til Se og Hør snakker 28-åringen ut om den tøffe tiden.

- Uten Gud hadde jeg ikke klart å stå på beina gjennom de siste ukene. Jeg har bedt til Gud hver kveld om at han skal gi meg styrke til å stå oppreist. Jeg hadde ikke orket dette uten den kraften han gir meg, sier hun til Se og Hør.

Men også Hansens ektemann David (31) har vært en viktig støtte for KrF-politikeren. Han har selv mange årserfaring fra politikken, og har erfaringer fra tunge stunder.

- Jeg forsøker å hjelpe henne med å ha det rette perspektivet og å fokusere på det positive. Det er utrolig tøft når angrepene tar en usaklig og personlig vending. Selv har jeg fått brev der avsenderen sendte meg rett til helvete, sier han til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hele familien fikk svineinfluensa