<strong>IKKE MER MGP:</strong> - Med mindre Marte Stokstad plutselig blir gravid igjen leder nok ikke jeg MGP neste år, sier Anne Rimmen, som her er avbildet med Per Sundnes, til Seher.no. Foto: Scanpix
IKKE MER MGP: - Med mindre Marte Stokstad plutselig blir gravid igjen leder nok ikke jeg MGP neste år, sier Anne Rimmen, som her er avbildet med Per Sundnes, til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer

- Ingenting tyder på at jeg gjør dette neste år

NRK-stjernen Anne Rimmen steppet jo inn for sin gravide søster.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble det kjent at NRKs populære sportsprofil, Anne Rimmen (29), tok over stafettpinnen for sin gravide storesøster Marte Stokstad som programleder i Melodi Grand Prix-finalene i 2011. Den oppgaven klarte hun med brask og bram. Fredag fikk hun publikumsprisen under Gullruten-showet i Grieghallen i Bergen.

Det betyr likevel ikke at Rimmen blir tildelt den samme oppgaven neste år, avslører hun til Seher.no.

- Det er ingenting som tyder på det, nei. Jeg steppet jo inn som vikar for min gravide søster, og MGP er på en måte hennes jobb. Så med mindre hun plutselig blir gravid igjen leder nok ikke jeg MGP neste år, sier Rimmen til Seher.no.

Marte Stokstad og Anne Rimmen har vokst opp sammen, og faren til Marte er Annes stefar.

Forrige tirsdag ble det norske Eurovision-håpet Stella Mwangi sendt på hodet ut av sirkuset i tyske Düsseldorf, da hun ikke klarte å ta seg videre til finalen. Fiaskoen var dermed et faktum.

Anne Rimmen innrømmer også at hun var sjokkert da det ble klart at Norge ikke engang var representert i den store finalen.

- Jeg ble veldig overrasket, og synes det er trist. Jeg synes virkelig at hun hadde fortjent en plass i finalen, sier NRK-stjernen, som fikk med seg store deler av den skuffende seansen. 

- Jeg var på jobb, men snek meg til å se på. En kollega av meg tok bilde i det øyeblikket det ble klart at hun ikke gikk videre. Jeg så lettere sjokkert ut...

Til «Gullruten» kom 29-åringen sammen med motorsykkel-kjæresten Ailo Gaup, som denne våren blant annet har vært å se i «Mesternes Mester».

- Vi pleier jo som regel å være på fest sammen, men det er hyggelig, det. Når det gjelder «Mesternes Mester» har jeg fulgt med i alle tre sesongene. For å være helt ærlig synes jeg det er litt rart at de ikke er nominert her i kveld. Jeg synes det er et utrolig bra konsept, forteller Anne Rimmen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rachel fortsatt taus om bruddet med Northug  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer