Kris Jenner:

- Ingenting som kan komme mellom oss

63-åringen forteller åpenhjertig om det sterke båndet til den verdenskjente familien sin.

NÆRT BÅND: Kris Jenner forteller om den verdenskjente realityfamiliens tette bånd i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
NÆRT BÅND: Kris Jenner forteller om den verdenskjente realityfamiliens tette bånd i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at den berømte Kardashian-Jenner-klanens overhode, Kris Jenner (63), er en av de mest fremtredende «momagers» i Hollywoods historie. Hun er også hjernen bak suksesserien «Keeping up with the Kardashians», som har gjort familien hennes kjent over hele verden.

63-åringen har fått de seks barna Kim Kardashian West (38), Kylie Jenner (22), Khloé Kardashian (35), Kendall Jenner (23), Kourtney Kardashian (40) og Rob Kardashian (32).

Har ti barnebarn

Barna hennes har heller ikke vært beskjedne når det kommer til å skaffe moren nok barnebarn.

I dag har nemlig Jenner ti barnebarn, og dermed mer enn nok å henge fingrene i, i tillegg til å være blant annet tv-personlighet, manager og forretningskvinne. Med så mange egne barn - og ikke minst barnebarn - skulle man tro at det er vanskelig å holde følge for den 63 år gamle seksbarnsmoren.

Men den stadige utvidelsen av familien ser bare ut til å ha brakt «Keeping Up With The Kardashians»-klanen enda nærmere hverandre.

Har overgitt seg til familien

I motemagasinet CR Fashion Books nyeste utgave, hvor Jenner og de fem døtrene poserer på forsiden, avslører 63-åringen at hun alltid har drømt om en stor familie og beskriver familien som noe hun har «overgitt» seg til, ifølge E Online.

- Da jeg ble eldre og vokste og fikk alle disse barna og alt dette ansvaret, overga jeg meg til familien. Alt jeg ønsket meg var at hver og en av dem skulle være så fornøyde, lykkelige og vellykkede som mulig - hva enn det betyr for dem, forteller Jenner til motemagasinet.

Videre påpeker Jenner at hennes ultimate mål i livet alltid har vært å jobbe med barna sine, og hjelpe dem på veien mot suksess. 63-åringen legger likevel ikke skjul på at hun forventer mye, og at hun setter seg høye mål.

- Uansett om det er mor-datter, mor-sønn, venner, slekt, hva enn det er, vil jeg gi alt jeg har: psykisk, følelsesmessig, åndelig og økonomisk. Jeg er med. Når du elsker ubetinget, er det en enorm ting. Fordi det betyr at du kan elske gjennom alt, fortsetter realitystjernen.

USANT: Det har vært stille fra OJ Simpson siden han slapp ut fra fengsel for to år siden. Nylig la han ut en video på Twitter, der han avkreftet flere rykter om ham. Bilder: NTB Scanpix. Video: @TheRealOJ32 Vis mer

- Jeg er veldig følsom

Ifølge 63-åringen er den ubetingede kjærligheten grunnen til at den verdenskjente familien er så sterkt knyttet til hverandre. Jenner mener selv at det ikke er alle som takler hvordan hun er som person.

- Jeg er veldig følsom, jeg kan bli såret og jeg kan gråte. Den smerten er ekte, men jeg pleide å være mye hardere. Jeg har mistet mennesker jeg har elsket og fortsatt elsker. Jeg har blitt skuffet over vennskap gjennom årene, men jeg tror at jeg har lært hvordan jeg kan være sterk for familien min når jeg trenger å være det.

Det er velkjent at den berømte familien har vært gjennom mye de siste årene. Blant annet har Caitlyn Jenners (69) overgang fra mann til kvinne, det dramatiske Paris-ranet av Kim Kardashian, Rob Kardashians personlige problemer og utroskapsskandalene Khloé Kardashian har vært utsatt for, skapt store overskrifter.

Denne uken har dessuten yngstedatteren Kylies (22) brudd med kjæreste og barnefar Travis Scott (28) fått massiv oppmerksomhet i kjendispressen.

Men på tross av alle familiens utfordringer og opp- og nedturer står de tilsynelatende fjellstøtt sammen.

Og i CR Fashion Book-intervjuet sier Kris Jenner at grunnen til at Kardashian-Jenner-klanen er så sammensveiset er fordi det ikke er noe som kan komme mellom dem. 63-åringen avslutter med å si at hun elsker familien sin, og påpeker at det ikke er noe hun ikke ville gjort for dem.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

LES OGSÅ: Unikt innblikk hjemme hos Kris og Kylie Jenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer