FÅR REFS: Kate Moss sitt slankemotto får folk til å reagere. Foto: All Over Press
FÅR REFS: Kate Moss sitt slankemotto får folk til å reagere. Foto: All Over PressVis mer

- Ingenting smaker som å være tynn

Kate Moss sjokkerer og stemples som uansvarlig...

SEHER.NO: Kate Moss (35) har så langt vært mest kjent for sine eskapader på catwalken, og som en av verdens best betalte supermodeller.

Supermodellen får også mye medieomtale for sin ville festing, og nå skaper hun overkskrifter igjen.

I et intervju med motesiden WWD foreteller Moss nemlig at hun alltid forsøker å holde seg tynn, og avslører et av sine mange motto i livet...

- Ingenting smaker så godt som det å være tynn, forteller den radmagre supermodellen at mottoet hennes er, ifølge The Sun.

- Du prøver å huske det, men det fungerer aldri, uttalte hun deretter.
Tidlig på 90-tallet ble Moss døpt til dronningen av stilen "heroin chic" på grunn av sin svært magre kropp og gutteaktige utseende, og 35-åringen har i mange år vært et forbilde for unge jenter.

Nå opplever hun å bli anklaget for å sabotere kampen mot anoreksia blant unge jenter, med å lansere det kontroveriselle mottoet som mange mener nærmest oppfordrer jenter til å ikke spise.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun er mottoet allerede på mange måter er en leveregel for anoreksia -og bumilioffer over hele verden.

Også her i Norge blir mottoet brukt på flere slankenettsteder og blogger.

Nå reagerer flere britiske kjendiser på uttalelsene til Moss. En av de er tidligere undertøysmodell Katie Green (22), som offentlig har vært med å kjempe kampen mot et sykelig tynt skjønnhetsbilde.

Nå reagerer hun på Moss sine uttalelser.

- Det er 1,1 million med spiseforstyrrelser i Storbritannia alene. Kate Moss sine kommentarer vil mest sannsynlig skape flere, sier hun til The Sun.

Green ble selv bedt om å slanke seg da hun jobbet for modellbyrået Premier Model Management, og hun synes Kate Moss er uansvarlig.

- Millioner av jenter vil være som Kate Moss. Disse kommentarene er sjokkerende og uansvarlige.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!


LES OGSÅ: Kates kjæreste er sportløst bort