- Ingenting slår ekte kjærlighet

Popdronningen stråler som aldri før.

BLITZREGN: Ingen tvil om at Madonna var kveldens midtpunkt da hun ankom premieren av filmen "WE" i London i går.
BLITZREGN: Ingen tvil om at Madonna var kveldens midtpunkt da hun ankom premieren av filmen "WE" i London i går. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popdronningen Madonna (53) strålte om kapp med blitzregnet da hun i går ankom premieren av filmen ”WE” i London.

Stjernen har selv vært medprodusent av filmen som handler om romansen mellom den amerikanske sosietetsfruen Wallis Simpson og prins Edward VIII, som frivillig ga fra seg retten til den britiske tronen for å kunne gifte seg med henne.

- Ingenting slår ekte kjærlighet, sa en smørblid Madonna da hun ankom den røde løperen.

Videre uttalte hun at vi alle må gjøre både ofringer og inngå kompromisser for å få et forhold til å fungere - og stjernen snakker av erfaring.

Siden september i fjor har hun nemlig datet den 24 år gamle franske danseren Brahim Zaibat, og det faktum at han er halvparten så gammel som henne (og har en mor som er åtte år yngre enn kjæresten...) har pegge parter lært å leve med.

- Hun er bare en kvinne som alle andre. Hun er en ekstraordinær artist, men først og fremst en kvinne, har Zaibat sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bedratt av sine egne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer