Kanye West:

- Ingenting i et presidentvalg å gjøre

Snart avgjøres hvem som skal bo i Det hvite hus de neste fire årene. Det er ikke Kanye West, men teoretisk har han en mulighet til å påvirke resultatet.

OPPSIKTSVEKKENDE VALGKAMP: Kanye West har flere ganger under valgkampen vakt oppsikt. Her fra 2018. Foto: Kevin Lamrque/Reuters/NTB
OPPSIKTSVEKKENDE VALGKAMP: Kanye West har flere ganger under valgkampen vakt oppsikt. Her fra 2018. Foto: Kevin Lamrque/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3. november skal det avgjøres om Det hvite hus får en ny beboer i Joe Biden (77), eller om nåværende president Donald Trump (74) slipper å rydde ut av undertøysskuffen.

Det som imidlertid er sikkert er at Kanye West (43) ikke kan kalle Kim Kardashian (40) førstedame.

43-åringen har ved flere anledninger truet med å kaste seg inn i kampen om presidentembetet, og så sent som i juli i år gjorde han alvor av planene.

Kan ikke vinne

Det er bare fire år siden pressen sendte sine underholdningsreportere ut for å dekke valgkampen til den nåværende presidenten.

West landet imidlertid på å stille som selvstendig kandidat, under partiet med navnet «Birthday Party».

Valgkampen ble imidlertid i stor grad overskygget av overskrifter om maniske Twitter-meldinger, hulkende valgkampmøter og privat familiekaos, og de aller fleste har avfeid West som ikke annet enn et underholdningsinnslag i årets valgkamp.

I august ble det klart at West ikke har noen reell sjanse for å vinne valget, ettersom han det var flere stater han ikke registrerte seg som kandidat i, innen fristen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer