Nina og Siv Jensen:

- Ingenting er som før

Nina Jensen mistet samboeren i fjor. Nå gjester hun «Lindmo» sammen med storesøsteren Siv Jensen.

BERØRT: Siv Jensen snakker om hvordan det var å miste svogeren rett før en valgkamp i lørdagens Lindmo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor kom den triste beskjeden om at Nina Jensens (44) samboer, Nicolai Roan, hadde gått bort som følge av hjernekreft, bare 39 år gammel.

I desember åpnet Jensen seg opp om tapet og den første jula uten samboeren, og fredag gjester hun «Lindmo» sammen med storesøstera Siv Jensen (50).

44-åringen legger ikke skjul på at tida etter samboerens bortgang har vært tøff.

- Man har det helt jævlig. Ingenting er som det skal, ingenting er som før, forteller hun åpenhjertig om tapet, og fortsetter:

- Dagene bare flyter i hverandre på en måte. Tida går fort og sakte på samme tid. Og du har bare lyst til at det skal gå mest mulig tid sånn at du kanskje kan klare å puste på et eller annet tidspunkt.

- HELT JÆVLIG: Nina Jensen åpner opp om sorgen. Foto: NRK
- HELT JÆVLIG: Nina Jensen åpner opp om sorgen. Foto: NRK Vis mer

Siv Jensen forteller at det er helt forferdelig å se lillesøstera ha det vondt.

- Jeg har jo bare lyst til å rive smerten ut av henne og håpe at alt skal gå over, men det gjør jo ikke det, forteller hun.

Politikeren forstår godt hvorfor søstera har det som hun har det, ettersom kjærligheten Nina og mannen hadde var helt enestående. Det viktigste Jensen gjør nå, er å være der for søstera.

STØTTE: Siv Jensen fokuserer på å være til stede for lillesøstera. Foto: NRK
STØTTE: Siv Jensen fokuserer på å være til stede for lillesøstera. Foto: NRK Vis mer

Stort savn

Jensen og Roan var åpne om kreftsykdommen helt siden den avdøde 39-åringen ble diagnostisert for snart to år siden. Han fikk påvist en kreftsvulst i hjernen i april 2018, og gikk gjennom en rekke operasjoner for å forsøke å bli kvitt kreftsvulsten.

- Eik og jeg vil savne deg hvert sekund, hvert minutt, hver time og hvert år så lenge vi lever og du vil alltid være med oss, skrev Nina Jensen i det hjerteskjærende Facebook-innlegget da samboeren gikk bort i fjor sommer.

- Det er ingen som har imponert meg mer enn deg, Nicolai, og jeg har aldri vært mer stolt av deg enn jeg har vært de siste ukene og månedene, hvor du har kjempet mer tappert enn noen. Og jeg har aldri elsket deg mer. Selv om jeg ikke trodde det var mulig å elske deg mer enn jeg allerede gjør, fortsatte hun.

Også i et stort intervju med Se og Hør i desember satte Nina Jensen ord på sorgen og savnet etter Roan.

- For oss som elsket naturen, så er det der Nicolai fortsatt er. Og som jeg har sagt og skrevet før, han lever videre i hver en celle i kroppen min. Jeg føler det faktisk. Han er med meg hele tiden, fortalte 44-åringen til Se og Hør.

Kikker opp på stjernene

Videre fortalte Nina at hun kommer til å fortelle sønnen at faren ble kalt ut til et stort oppdrag i universet hvor han nå kjemper større kamper.

- Når Eik trenger trøst eller energi, så kan han gå ut og kikke opp på den største stjernen på himmelhvelvet. Der er pappaen hans.

Overfor Se og Hør innrømmet hun at samboeren ikke ønsket at hun skulle lide seg gjennom jula, men at hun heller skulle prøve å gjøre det beste ut av det, spesielt for sønnen sin del.

- Det er ikke lett, men jeg prøver å stramme meg opp og sier :«Kom igjen! Det er bare å gyve på». Jeg som ikke er kreativ engang, har laget egen julekrans som henger utenfor inngangsdøra. Når jeg ser på den, hører jeg liksom Nicolais stemme som forteller at han er stolt av meg.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer