Brad Pitt ut mot romanseryktene:

- Ingenting er sant

Skuespilleren avviser at det er noe mellom ham og kvinnene han den siste tiden har blitt koblet til.

UT MOT RYKTER: Brad Pitt (55) avviser at han er koblet til noen av kvinnene han er knyttet opp mot de siste årene. Her med Sat Hari Khalsa, som er en av kvinnene han er blitt koblet til. Foto: Reuters/NTB Scanpix
UT MOT RYKTER: Brad Pitt (55) avviser at han er koblet til noen av kvinnene han er knyttet opp mot de siste årene. Her med Sat Hari Khalsa, som er en av kvinnene han er blitt koblet til. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden sjokkbruddet mellom Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) i 2016 har de to vært omsvermet av romanserykter på hver sin kant.

Sistnevnte har blitt koblet til en MIT-professor, en spirituell healer, eksen Jennifer Aniston, Kate Hudson, Charlize Theron, nevnte Angelina Jolie og nå sist skuespillerkollega Alia Shawkat.

Shawkat er han sett sammen med ved en rekke anledninger den siste tiden, blant annet på et kunstgalleri i Los Angeles.

Leser ikke om seg selv

Til tross for at Pitt forsøker å unngå å lese om seg selv i mediene, slik han forteller i et ferskt intervju med New York Times, har også han fått med seg ryktene rundt sitt eget kjærlighetsliv.

Vis mer

- Jeg vet ikke hvor mange kvinner de sier at jeg har datet de siste to eller tre årene, men ingenting av det er sant, slår han fast.

Mer innsikt gir han ikke rundt sivilstatusen, men det kan altså virke som om han ikke har noen i kikkerten. Pitt forteller imidlertid at han sluttet å lese om seg selv i 2004.

- Ikke bare anmeldelser. Jeg mener alle magasinene på legekontoret. Fordi noe av det ville ha hoppa rundt i hodet som en rotte i skallen. Det ville forblitt der, og det ville ha påvirket noen av mine avgjørelser og valg i jobben, livet, og jeg fant ikke noe av det nyttig, sier 55-åringen.

Offentlig skittentøyvask

Det er kanskje ikke så overraskende at Pitt ikke ønsker å lese om seg selv i pressen, ettersom både han og ekskona Jolie har vært et yndet objekt i tabloidavisene i en årrekke.

Siden bruddet ble kjent, etter at de to hadde vært et par i 14 år, har blant annet skilsmisseoppgjør og barnefordeling blitt et offentlig tema.

Vis mer

Pitt og Jolie har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen. Etter en lang og turbulent kamp, var det til slutt hun som fikk hovedomsorgen for barna. Eldstemann har nå flyttet til Sør-Koreas hovedstad for å studere kjemi.

Droppet alkohol

Pitt har tidligere fortalt til New York Times at skilsmissen brakte ham inn i en mørk tilværelse preget av alkoholproblemer. Han oppsøkte hjelp, og skal nå være helt nykter.

- Jeg hadde latt det gå altfor langt, så jeg fjernet drikkeprivilegiene mine, fortalte han.

Forrige måned avslørte Jolie at hun ønsket å flytte fra USA, men at hun foreløpig må bo der «faren til barna har bestemt seg for å bo».

LES OGSÅ: Feiret Thanksgiving med eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer