Chris Hemsworth og Elsa Pataky:

- Ingenting er så perfekt som det ser ut som

Elsa Pataky snakker ut om utfordringene i et ekteskap.

GIFT: Chris Hemsworth og Elsa Pataky har vært gift i ni år. Nå snakker hun ut om utfordringene i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Chris Hemsworth og Elsa Pataky har vært gift i ni år. Nå snakker hun ut om utfordringene i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespilleren Chris Hemsworth (36) og kona Elsa Pataky (43) har vært gift i ni år, langt lenger enn flere Hollywood-ektepar.

Paret er til daglig bosatt i strandbyen Byron Bay i Australia, der de har bygget et hjem for intet mindre enn 20 millioner dollar, noe som tilsvarer nesten 200 millioner norske kroner, ifølge Mirror.

Sammen har de datteren India Rose (7) og femåringene Tristan og Sasha.

Men selv om de tilsynelatende lever et luksusliv med et ekteskap som fremstår som sterkere enn de fleste andre, innrømmer Elsa at også de går gjennom vanskelige perioder.

- Ingenting er enkelt

Det var i romjulen i 2010 at «Thor»-stjernen fikk «ja» fra sin kjære. Siden har de gått foran som et prakteksemplar på det perfekte ekteskapet, og er daglig i søkelyset for paparazzifotografer.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

I et intervju med australske News tidligere i år kunne derimot Chris avsløre at paret har sine utfordringer, blant annet er begge sta og fulle av forskjellige meninger.

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, sa han.

View this post on Instagram

Love love love always and forever! #youalwaysmakemelaugh love you

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Nå har også kona uttalt seg om ekteskapet mange tror er bunnsolid.

I et intervju med det australske magasinet Who, bekrefter Elsa det ektemannen har uttalt tidligere.

- Vi er som alle andre. Vi har ingen spesiell hemmelighet. Vi har våre opp- og nedturer, forteller Elsa.

Videre påpeker hun at de heller ikke er perfekte foreldre, og at ingenting er som det virker fra utsiden.

- Ingenting er så enkelt og perfekt som det ser ut som. Vi har øyeblikk hvor vi kjefter på barna for så å føle oss som forferdelige foreldre, og vi må jobbe med å være et par, slik som alle andre.

Hun legger ikke skjul på at de krangler og til tider må legge inn ekstra arbeid i å ha det bra sammen.

- Like mye anstrengelse som du legger i jobben, må du også legge i ekteskapet, og i det å være en pappa eller mamma. Og det er en konstant jobb, innrømmer trebarnsmoren.

Beskytter Liam

Selv om Chris og Elsa virker å godta at ekteskapet deres ikke er perfekt til enhver tid, ønsker de fortsatt kun det beste for sine nærmeste.

Etter at det i sommer ble kjent at Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (27) skulle skille seg etter et drøyt halvår som mann og kone, har Elsa nemlig sendt noen tydelige stikk til eks-svigerinnen.

Det var i et intervju med Hola! 43-åringen snakket om svogerens skilsmisse.

- Etter å ha dedikert ti år til dette forholdet, så er han litt nedfor, men det går greit med ham. Han er en sterk gutt, og fortjener det beste. Jeg mener han fortjener mye mer, uttalte den spanske skuespilleren.

View this post on Instagram

My love ❤️

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

En kilde som tidligere i høst uttalte seg til Radar Online, kunne også røpe at Chris og kona hadde gitt artisten streng beskjed om å slutte å leke med følelsene til eksmannen.

- Det er de som må plukke opp bitene, og de vil gladelig gjøre alt for å beskytte Liam, inkludert å stenge Miley ute av livet hans, fortalte kilden til nettstedet tidligere i høst.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer