Emily Ratajkowski:

- Ingenting å skamme seg over

Modellen skal angivelig vise sin støtte etter at stjerneparet Joe Jonas og Sophie Turner annonserte at de skulle skilles.

SKILT: Modellen Emily Ratajkowski skilte seg fra eksmannen i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
SKILT: Modellen Emily Ratajkowski skilte seg fra eksmannen i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert

Denne uken kom sjokknyheten om at Hollywood-paret Sophie Turner (27) og Joe Jonas (32) hadde søkt om skilsmisse etter fire års ekteskap.

Det meldte blant andre Daily Mail og TMZ tirsdag kveld.

Daily Mail innhentet også en begjæring om skilsmisse levert av Joe Jonas tirsdag 5. september, i Miami Dade County, i Florida. I begjæringen står det at «ekteskapet var umulig å redde».

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

I en felles uttalelse på Turners Instagram, bekreftet duoen bruddnyheten onsdag 06. september.

«Dette er en uttalelse fra oss begge. Etter fire fantastiske år som ektefeller har vi bestemt oss for å gå hver til vårt. Det er mange spekulative narrativer om hvorfor, men sannheten er at dette er en enighet vi har kommer til sammen og vi håper inderlig at alle kan respektere våre ønsker om privatliv, både for oss og barna våre», het det i innlegget til eksparet.

Paret giftet seg i 2019, og har to barn sammen.

- Separert er «chic»

I kjølvannet av bruddet, har Turner nå fått støtte fra uventet hold, etter at Emily Ratajkowski (32) nylig publiserte en video på TikTok som angivelig skal være et subtilt nikk av støtte til den nysingle 27-åringen. Det melder Australske News.

Ratajkowski, som selv har et ekteskap bak seg, uttalte i videoen at en skilsmisse i ung alder slett ikke er noe å skamme seg over, og hevdet at det å være nyseparert i 30-årene var «chic».

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

Ratajkowski var som kjent gift med produsenten Sebastian Bear-Mcclard frem til 2022. De har ett barn sammen.

Emily Ratajkowski har blokkert Celeste Barber etter at hun en rekke ganger har gjort narr av de lettkledde bildene hennes. Video: Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

Fokuserer på sønnen

32-åringen har tidligere fortalt til The Los Angeles Times at hun ikke hadde snakket offentlig om skilsmissen sin, ene og alene fordi hun ønsket å fokusere på sønnen.

- Jeg har lært at frittalende kvinner ofte mister samværsretten med barna sine, var blant det hun uttalte i intervjuet.

LES OGSÅ: Lagt i kunstig koma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer