FORTSATT SINGEL: - Jeg har vært singel i ni måneder. Det er ny rekord. Jeg har stort sett alltid vært i et forhold siden jeg var 17. Faste, lange forhold var det jeg trivdes best med, forteller Sandra Lyng Haugen, som sist var sammen med Andreas Diaz.
FORTSATT SINGEL: - Jeg har vært singel i ni måneder. Det er ny rekord. Jeg har stort sett alltid vært i et forhold siden jeg var 17. Faste, lange forhold var det jeg trivdes best med, forteller Sandra Lyng Haugen, som sist var sammen med Andreas Diaz.Vis mer

- Ingen vonde følelser mellom oss

Men aldri har Sandra Lyng Haugen vært singel så lenge.

SEHER.NO:  For snart ett år siden ble det slutt mellom Sandra Lyng Haugen (23) og rapperen Andreas Diaz (33). Nå bor Sandra alene i en lekker loftsleilighet på Oslos vestkant. Nå forteller den norske artisten at hun fortsatt er god venn med eks-kjæresten.

- Vi har et godt forhold, og er gode venner. Det er absolutt ingen vonde følelser mellom oss, sier hun til Her og Nå.

23-åringen kaller seg selv for en "kjærestejente". Likevel nyter hun livet som singel.

- Jeg har vært singel i ni måneder. Det er ny rekord. Jeg har stort sett alltid vært i et forhold siden jeg var 17. Faste, lange forhold var det jeg trivdes best med. Men jeg trenger det ikke. Det vet jeg nå. Jeg klarer meg fint alene også, innrømmer Sandra Lyng Haugen, som snart er aktuell med singel "Jeg trenger ingen mann".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kysset du aldri trodde du ville se