- Det er jo ingen hemmelighet at det er noe inni der. Men andre ganger er det greit å ikke se alt for gravid ut også, sier Pia Lykke, som leder "Skal vi danse" sammen med Kristian Ødegård, til Seher.no. Foto: Scanpix
- Det er jo ingen hemmelighet at det er noe inni der. Men andre ganger er det greit å ikke se alt for gravid ut også, sier Pia Lykke, som leder "Skal vi danse" sammen med Kristian Ødegård, til Seher.no. Foto: ScanpixVis mer

- Ingen vits å skjule babymagen

TV 2-stjernen tenker seg nøye om før hun skal på TV.

Se videointervjuet med Pia Lykke nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det semifinale i høstens "Skal vi danse". Der ble det klart at Hallvard Flatland og dansepartneren Alexandra Kakurina måtte takke for seg, noe som dermed betyr at Carsten Skjelbreid skal møte Mia Gundersen i den store finalen om under én uke.

Én sending er altså hva som gjenstår av det populære TV 2-programmet denne sesongen. Det passer fint for den programleder Pia Lykke (34), som er gravid - og som har termin i slutten av januar.

Til Seher.no innrømmer Lykke at hun velger "Skal vi danse"-kjoler etter magen. Enten for å fremheve den, eller det stikk motsatte.

- Jeg får hjelp fra en TV 2-stylist som heter Robin, som er kjempeflink til å finne kjoler. Og det er ikke alltid så lett, før passet jeg jo det meste. Noen ganger synes jeg det er greit å vise magen, sier hun til Seher.no.

Men ikke alltid, avslører den blide programlederen.

- Det er tross alt ingen vits å skjule magen egentlig, det er jo ingen hemmelighet at det er noe inni der. Men andre ganger er det greit å ikke se alt for gravid ut også. Jeg prøver å variere det litt, smiler hun.

34-åringen lar seg ikke påvirke av kameraer og press fra omveredenen om å prestere på skjermen. Og formen, den er strålende, ifølge henne selv.

- Jeg prøver å konsentrere meg om det jeg skal gjøre. Jeg kan ikke begynne å tenke på hvordan jeg ser ut eller om jeg ser tjukk ut. Man må bare tenke på at man skal være en del av det som skjer - så ser man ut som man gjør. Jeg må bare stole på dem som hjelper meg med klær og hår, sier hun.

- Har du hatt noen skjulte problemer med graviditeten som TV-seerne ikke vet om, Pia?

- Nei, det har gått veldig fint. Jeg har vært i fin form altså. Så vi får håpe det varer helt fram til fødselen. For det vet man jo ikke, sier Pia Lykke, som gleder seg til lørdagens finale.

- Det blir kjempespennende! Nå har vi to bra finalister igjen, Mia og Carsten. Dette kan bli jevnt! smiler hun.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Må ha vasket munnen med rumpekluten

Se videointervjuet med Pia Lykke her:[obj:media:8181]