Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard:

«Ingen» visste at supermodellen hadde kjæreste - nå er hun gift

Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard giftet seg i all hemmelighet etter tre uker som kjærester.

GIFTET SEG MED HEMMELIG KJÆRESTE: Den vakre modellen Emily Ratajkowski avslørte stor hemmelighet i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG MED HEMMELIG KJÆRESTE: Den vakre modellen Emily Ratajkowski avslørte stor hemmelighet i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Modell og skuespiller Emily Ratajkowski (26) ble verdenskjent i 2013 da hun stilte opp toppløs i Robin Thickes musikkvideo «Blurred Lines».

Siden den gang har den vakre 26-åringen gjort det stort som modell, og er kjent for Instagram-kontoen sin der hun stadig deler utfordrende bilder med sine nesten 17 millioner følgere.

Forrige uke overrasket hun imidlertid fansen med noe helt annet, da hun avslørte at hun har giftet seg i all hemmelighet.

Ratajkowski annonserte nyheten på Instagram-stories, der hun la ved et bilde av seg selv og skuespiller Sebastian Bear-McClard (31) med teksten: «Sååå, jeg har en overraskelse. Jeg giftet meg i dag.»

Duoen skal kun ha vært kjærester i noen uker, og en talsperson for modellen bekrefter giftermålet overfor Vogue.

Det var rundt valentinesdagen flere internasjonale medier, deriblant The Sun, begynte å spekulere i om 26-åringen hadde funnet lykken med skuespilleren.

Saken fortsetter nedenfor.

💍ny💍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Fort i svingene

Ifølge Vogue var bryllupet av det intime slaget, der kun noen få gjester var invitert. Bryllupet fant sted i rådhuset i New York.

I helgen delte skjønnheten et bilde av seg selv sammen med sin nye ektemann, og dagen etter delte hun en kort videosnutt der hun viser fram ringen.

Ifølge People skal det ha svært fort i svingene for Ratajkowski og Bear-McClard. Det er nemlig ikke lenge siden modellen og kjæresten gjennom fire år, Jeff Magid, gjorde det slutt.

Familien til Emilys nye ektemann skal imidlertid ha tatt henne inn i varmen.

- Vi er stolt over at han slår seg til to med Emily, for det han har gjort og kommer til å gjøre i karrieren sin, sier Sebastians onkel, Peter McClard, til People.

Saken fortsetter nedenfor.

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

- For store bryster

Emily Ratajkowski har de siste årene prøvd seg som skuespiller, og har blant annet spilt i filmene «Entourage», «Gone Girl» og «We Are Your Friends».

I fjor fortalte hun at utseendet hennes har hindret henne i å få roller. Overfor magasinet Harper's Bazaar Australia uttalte hun at det er spesielt hennes store bryster som har gjort det vanskelig for henne.

- Det er slike ting som skjer med meg: «Åh, hun er for fin». Det er litt diskriminerende at folk ikke vil jobbe med meg fordi brystene mine er for store, sa hun til magasinet, og fortsatte:

- Hva er galt med pupper? De er feminine og vakre, og det burde feires. Liksom, hvem bryr seg? De er perfekte store og de er perfekte små. Hvorfor skal det være noe problem?, sa hun ifølge People.

Hardt ut mot moteblad

I september i fjor kritiserte modellen bladet Madame Figaro, som er et bilag til den franske avisa Le Figaro, etter at de skal ha retusert et bilde av henne til å få både brystene og leppene hennes til å se mindre ut.

I en post på Instagram, ga hun uttrykk for at hun er svært skuffet over bladet.

- Jeg var ekstremt skuffet og lei meg over å se at leppene mine og brystene mine er endret i Photoshop på dette coveret. Jeg håper moteindustrien til slutt vil lære at de må slutte å kvele de tingene som gjør oss unike og i stedet begynner å feire individualitet, skrev hun i Instagram-posten.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun poengterte videre at alle har sin egen unike skjønnhet.

- Vi er alle usikre på ting som gjør oss annerledes enn det typiske skjønnhetsidealet. Jeg, som så mange andre, prøver hver dag å jobbe meg forbi disse usikkerhetene, skrev hun.

Dette var for øvrig ikke første gang modellen snakket åpent om kropp og seksualitet. Da hun og realitystjernen Kim Kardashian (37) delte et toppløsbilde av seg selv i sosiale medier, fikk det nettet til å koke.

Saken fortsetter nedenfor.

Flere kritiserte bildestuntet, noe som fikk Ratajkowski til å svare hardt tilbake.

- Uansett hvor seksuelle kroppene våre er, trenger vi å ha friheten som kvinner til å velge når og hvordan vi viser seksualiteten vår. Vi er mer enn bare kroppene våre, men det betyr ikke at vi skal skjemmes for dem eller seksualiteten vår, skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: - Dumpet av elskerinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer