BLE MAMMA: Lite visste danske Hanne at hunden hun adopterte var gravid. En dag hun kom hjem fra jobb lå det tre skjønne valper i hundekurven.  Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Lite visste danske Hanne at hunden hun adopterte var gravid. En dag hun kom hjem fra jobb lå det tre skjønne valper i hundekurven. Foto: All Over PressVis mer

Ingen visste at Saga var gravid

- En dag lå det tre nusselige valper i hundekurven, sier matmor Hanne Licht.

SEOGHØR.NO: Den danske kvinnen Hanne Licht adopterte nylig blandingshunden Saga fra Dyrevernet i Rødovre utenfor København, etter å ha funnet en adopsjonsannonse på Dyrevernets nettsider, skriver det danske ukebladet Ude og Hjemme.

Lite visste matmor at den 13 måneder gamle hunden, som er døv, ventet valper.

- Jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket. Jeg tenkte bare at hun var god og rund, og hadde faktisk satt henne på diett. Jeg hadde ingen anelse om at hun faktisk var gravid, sier hun til Ude og Hjemme.

Tidligere bodde Saga hos en dansk familie, som hadde så mange hunder at de ikke hadde kapasitet til å ta seg av henne. Dyrevernet tok derfor hånd om hunden, før Hanne Licht adopterte henne.

SKJØNNE SKATTER: Hils på Anna, William og Simon! Foto: All Over Press
SKJØNNE SKATTER: Hils på Anna, William og Simon! Foto: All Over Press Vis mer

Kort tid  etter adopsjonen fødte Saga altså de tre hundevalpene - som har fått navnene William, Anna og Simon.

- En dag da jeg kom hjem fra jobb lå det tre nusselige valper i hundekurven.

I motsetning til sin mor Saga, ser det ikke ut til at de tre små krabatene har arvet morens hørselshemming.

- Inntil videre ser det ikke ut til at valpene er døve som deres mor. De er friske og sunne, og vi er sikker på at vi finner bra familier som har lyst til å adoptere dem, forsikrer Nina Amdi Carlsen fra Dyrevernet.

LES OGSÅ: - Hvem vil ha hundene mine når jeg dør

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.