MOR FOR FØRSTE GANG: Rashida Jones (til høyre) har fått sitt første barn. Her avbildet med venninnen Amy Poehler. Foto: NTB Scanpix
MOR FOR FØRSTE GANG: Rashida Jones (til høyre) har fått sitt første barn. Her avbildet med venninnen Amy Poehler. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rashida Jones ble mamma:

«Ingen» visste at hun var gravid - nå er hun blitt mor

Stjernen skal ha fått sitt første barn i all hemmelighet.

Mens noen Hollywood-stjerner dokumenterer både graviditeter og familieforøkelser behørig i sosiale medier, er det andre som har valgt motsatt strategi.

Enkelte kjendiser klarer både å gå gravide og sette barn til verden uten at offentligheten får det med seg i det hele tatt.

Blant disse finner man nå skuespiller Rashida Jones (42), kjent fra blant annet humorserien «Parks and Recreation». UsWeekly melder nemlig at tv-stjernen er blitt mor i all hemmelighet - og dét for flere måneder siden!

Fikk en sønn

Det er med kjæresten, Vampire Weekend-frontfiguren Ezra Koenig (34), at Rashida har fått sitt første barn, ifølge nettstedet.

Den svært private duoen har for øvrig aldri bekreftet forholdet sitt offentlig, men de to ble først koblet til hverandre i 2016.

Ifølge E! News har Rashida og Ezra blitt foreldre til en liten gutt, og han skal ha fått navnet Isaiah Jones Koenig.

Saken fortsetter under bildet.

SKJULTE BABYMAGEN?: Rashida Jones var ifært en løstsittende kjole på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: NTB scanpix
SKJULTE BABYMAGEN?: Rashida Jones var ifært en løstsittende kjole på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: NTB scanpix Vis mer

Full diskresjon

42-åringen har altså holdt graviditeten skjult hele veien, og til tross for at hun ved noen få anledninger har dukket opp på offentlige arrangementer, er det få som har fattet mistanke om en baby.

Et unntak er derimot forumet Lipstick Alley, som i mars publiserte et innlegg der en bruker skrev at skuespilleren var gravid i sitt første trimester. Det ble blant annet påpekt at Rashida hadde begynt å dekke seg mer til den siste tiden.

Den nybakte moren har de siste månedene holdt en relativt lav profil, men i begynnelsen av september dukket hun opp på den røde løperen under filmfestivalen i Toronto sammen med sin far, produsent Quincy Jones (85).

RETURNERTE TIL DEN RØDE LØPEREN: I begynnelsen av september returnerte Rashida til den røde løperen sammen med faren Quincy Jones under filmfestivalen i Toronto. Foto: NTB Scanpix
RETURNERTE TIL DEN RØDE LØPEREN: I begynnelsen av september returnerte Rashida til den røde løperen sammen med faren Quincy Jones under filmfestivalen i Toronto. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I og med at Us Weekly skriver at babyen meldte sin ankomst for noen måneder siden, var dette altså mest sannsynlig Rashidas første tur på den røde løperen siden fødselen.

Rashida og kjæresten ble ifølge nettstedet koblet til hverandre i 2016, og de har aldri offentlig bekreftet forholdet.

De har heller ikke bekreftet den gledelige nyheten om at de har ønsket sitt første barn velkommen til verden.

Gjorde som Kylie

Rashida Jones er derimot ikke den eneste kjendisen som har holdt graviditeten sin skjult for omverdenen.

I februar kunne nemlig realitystjernen Kylie Jenner (21) avsløre at hun og kjæresten Travis Scott (26) hadde fått en datter, lille Stormi Webster.

Mens «Parks and Recreation»-stjernen slapp unna graviditetsrykter i internasjonal sladderpresse, ble det i langt tid spekulert i om 21-åringen var gravid. Men nyheten ble altså holdt godt skjult helt frem til fødselen.

Kylie annonserte babynyheten på Instagram, og beklaget blant annet for at hun hadde holdt fansen i mørket gjennom svangerskapet.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg», skrev hun.

Realitystjernen delte også en nesten tolv minutter lang video på YouTube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viste frem babymagen.

LES OGSÅ: Disse bildene setter fart på babyryktene

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Helt forjævlig skremmende

- Helt forjævlig skremmende

Utelukker ikke flere barn

Utelukker ikke flere barn

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Stjernens ukjente familiedrama

Stjernens ukjente familiedrama

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Finanskjendis Dag Høili (50) venter barn med Nicole (22)

Derfor slutter hun i P3

Derfor slutter hun i P3

Slik gikk det med barnestjernen

Slik gikk det med barnestjernen

Nå er hun tobarnsmamma

Nå er hun tobarnsmamma

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

«Skal vi danse»-profilen er blitt mamma for første gang

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255