STOLTE FORELDRE: Tirsdag kunne Brewster og ektemannen, Andrew Form, avsløre at de hadde blitt foreldre. Sønnen ble båret frem av en surrogatmor. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
STOLTE FORELDRE: Tirsdag kunne Brewster og ektemannen, Andrew Form, avsløre at de hadde blitt foreldre. Sønnen ble båret frem av en surrogatmor. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over PressVis mer

Ingen visste at hun skulle bli mamma

Tirsdag avslørte «Dallas»-stjernen at sønnen hadde kommet til verden.

SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da «Dallas»-stjernen Jordana Brewster (33) tirsdag kom med nyheten om at hun hadde blitt mamma.

Grunnen? Ingen visste at hun skulle bli det.

Brewsters talsperson bekreftet at Brewster og ektemannen, Andrew Form, hadde blitt foreldre for første gang. Sønnen ble båret frem av en surrogatmor.

- Jordana og Andrew er i ekstase over å kunne fortelle at sønnen deres er født. Barnet ble født med hjelp fra en surrogatmor, og foreldrene er overlykkelige, sier talspersonen til People.com.

Paret har vært gift i seks år, og Brewster har tidligere snakket om at hun ønsket å bli mamma. At hun plutselig ble det, og klarte å holde det hele så hemmelig, er overraskende.

- Vi tenker på barn, men jeg vet ikke når det kommer til å skje. Jeg føler meg klar, sa hun til bladet Latina i januar.

I nyinnspillingen av «Dallas» spiller Brewster rollen som Elena Ramos.

LES OGSÅ: - Jeg er absolutt ikke imot plastisk kirurgi