Ingen visste at hun kjempet mot kreften

- Jeg følte det var noe jeg måtte kjempe mot på egenhånd, sier Kathy Bates.

<strong>KREFT:</strong> Kathy Bates hadde eggstokkreft da hun i 2004 spilte i filmen «Little Black Book». Det var det på det tidspunktet ingen som visste. Foto: Stella Pictures
KREFT: Kathy Bates hadde eggstokkreft da hun i 2004 spilte i filmen «Little Black Book». Det var det på det tidspunktet ingen som visste. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren og regissøren Kathy Bates (63) kjempet en kamp mot kreft i eggstokken da hun spilte inn filmen «Little Black Book» i 2004.

Det var det derimot ingen som visste om under innspillingen.

- Jeg var under kontrakt for å spille i den filmen sammen med Brittany Murphy, som jeg savner veldig mye (Murphy døde 32 år gammel i 2009, red. anm.). Men legene måtte ha godkjennelse fra forsikringsselskapet og alt det der. Derfor holdt jeg det hele hemmelig.

- Jeg følte det var noe jeg måtte kjempe mot på egenhånd. Hvis jeg skulle gått gjennom det igjen, ville jeg nok vært mer åpen om det, sa Bates til Anderson Cooper, da hun gjestet hans TV-show nylig.

Bates er blant annet kjent fra filmene «Misery», «Dolores Claiborne», og TV-seriene «Harry's Law» og en amerikanske utgaven av «The Office».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tidenes verste nakenscener


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer