OVERRASKET ALLE: Copperfield og Chloe Gosselin overrasket alle da det ble klart at de har en 16 måneder gammel datter. Foto: All Over Press
OVERRASKET ALLE: Copperfield og Chloe Gosselin overrasket alle da det ble klart at de har en 16 måneder gammel datter. Foto: All Over Press Vis mer

- Ingen visste at han ble pappa

Superstjernen David Copperfield har en 16 måneder gammel datter.

Publisert
SEHER.NO: Han er kanskje mest kjent for å få Frihetsgudinnen til å forsvinne, men dette kan være David Copperfields (54) beste triks så langt.

Den verdenskjente illusjonisten avslører nemlig nå at han har en datter på 16 måneder.

Copperfield og kjæresten Chloe Gosselin (26) ble for første gang observert med datteren Sky da de var på ferietur til New York, Bahamas og Las Vegas i juli.

Stjernens talsperson bekrefter nyheten ifølge britiske Daily Mail.

- Glem Frihetsgudinnen, Davids neste illusjon blir å få de skitne bleiene til å forsvinne. Mye mer praktisk.

Gosselin, som er en fransk modell, ble mamma for første gang i all hemmelighet i fjor, og Copperfield har ikke gitt et eneste hint om at han har blitt pappa i tiden etter.

«Ingen visste at han ble pappa.», skriver Daily Mail.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøkt for seksuelt overfall

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer