Jennifer Lawrences ekskjæreste Nicholas Hoult:

«Ingen» visste at eksen til Jennifer skulle bli pappa

Nå er han blitt far for første gang.

EKSER: Nicholas Hoult og Jennifer Lawrence var av og på i flere år, før forholdet tok slutt en siste gang i 2014. Nå er Hoult blitt pappa i all hemmelighet. Foto: NTB scanpix
EKSER: Nicholas Hoult og Jennifer Lawrence var av og på i flere år, før forholdet tok slutt en siste gang i 2014. Nå er Hoult blitt pappa i all hemmelighet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2011 møtte en av Hollywoods største stjerner en mann som skulle forandre livet hennes. Under innspillingen av «X-Men: First Class» ble Jennifer Lawrence (27) kjent med Nicholas Hoult (28), og det skulle raskt oppstå gnister mellom de to.

Forholdet skulle derimot ikke vare evig, og etter mye frem og tilbake, ble det slutt for siste gang sommeren 2014. Nicholas er kjent for å være notorisk privat, og har ikke kommentert bruddet selv.

Han har heller ikke kommentert det «ingen» visste, før People skrev om det:

«Mad Max: Fury Road»-stjernen har nemlig, angivelig, blitt far for første gang.

Strengt hemmelig

Det er sammen med sin nåværende kjæreste, modell og Instagram-kjendis Bryana Holly (24), at filmstjernen skal ha blitt far for første gang. Ingen av dem har kommentert den angivelige familieforøkelsen selv, men en kilde forteller følgende til People:

- De har holdt nyheten unna offentligheten, men de er veldig lykkelige og glade, sier en person som skal stå paret nært.

VISTE FREM MAGEN: Disse bildene ble tatt få dager før fødselen angivelig fant sted. Her koser paret seg med en treningsøkt på en slette. Foto: Mega/ NTB scanpix
VISTE FREM MAGEN: Disse bildene ble tatt få dager før fødselen angivelig fant sted. Her koser paret seg med en treningsøkt på en slette. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

Nicholas Hoult har sagt svært lite om sitt nye forhold, som ifølge UsWeekly ble kjent i mars i fjor.

Det var ikke offentlig kjent at de to skulle bli foreldre, og selv om Bryana har 1,7 millioner følgere på Instagram, deler hun ikke bilder av Hollywood-kjæresten der. Hvilket kjønn den nye babyen er, er heller ikke kjent.

Skjulte magen

I november snakket Nicholas imidlertid så vidt om sin utkårede, selv om det altså ikke var stort han hadde å si. Da han ble spurt av The Journal om han hadde noe imot at Holly hadde tingene sine i leiligheten hans, svarte han følgende:

- Jeg føler ikke noe stort eierskap over ting. Hun kan sette greiene sine hvor hun vil, sa han.

Filmstjernens nye kjæreste og barnemor er tidligere Playboy-modell, og har som nevnt vært sammen med Nicholas i et års tid.

På Instagram deler hun ofte frekke bilder av seg selv, og det har ikke kommet frem der at hun har ventet barn. Hun har nemlig delt en rekke gamle bilder, og bilder av andre som inspirerer henne.

Saken fortsetter nedenfor.

dirty paws 👣🐾

Et innlegg delt av bryana holly (@bryanaholly)

En pute eller dyne over magen har hun også brukt, for å skjule den voksende babymagen. Kylie Jenner gjorde det samme, da hun ble fotografert til Calvin Kleins kampanje - da verden fortsatt ikke hadde fått bekreftet at hun faktisk skulle bli mor.

KJEKKAS: Nicholas Hoult har spilt i en rekke roller de siste årene, og har blitt et kjent fjes i Hollywood. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Nicholas Hoult har spilt i en rekke roller de siste årene, og har blitt et kjent fjes i Hollywood. Foto: NTB scanpix Vis mer

Turbulent

Før Nicholas Hoult traff Bryana Holly, var han altså sammen med Hollywoods yndling - Jennifer Lawrence.

Tabloidavisene skrev side opp og side ned om forholdet, som skal ha vært svært turbulent. De to skal ha vært av og på en rekke ganger. Helt siden de to ble gjenforent under innspillingen av filmen «X-Men: Days Of Future Past» i juli 2013 svirret ryktene at de to igjen var blitt et par.

De to skuespillerne holdt kortene tett til brystet om forholdet, men under Golden Globe-utdelingen i 2014 bekreftet de ryktene med et kyss.

Lawrence bøyde seg nemlig fram og kysset Nicholas på leppene, da hun ble ropt opp som vinner av prisen for «beste kvinnelige birolle», for sin innsats i filmen «American Hustle».

Det skulle derimot ikke vare evig. Sommeren 2014 ble det slutt for siste gang. Nicholas er kjent for å holde tett om privatlivet sitt, og har ikke uttalt seg om romansen offentlig.

HER ER JENNIFERS SVAR TIL NETTROLLENE: - Jeg orker ikke å bli spurt flere spørsmål om min personlige hygiene, sier skuespiller og superstjerne Jennifer Lawrence i dette humoristiske klippet hun selv la ut på Facebook. Video: Privat Vis mer Vis mer Vis mer

Uhell i kjærlighet

Jennifer Lawrence har på sin side fått mer oppmerksomhet for forholdene sine enn det eksen har fått de siste årene.

I oktober 2016 ble det kjent at Jennifer hadde forelsket seg i den 21 år eldre filmskaperen Darren Aronofsky, (49) som står bak filmer som blant andre «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah».

I høst kom derimot nyheten om at de to hadde gått hver til sitt, etter et år som kjærester. Duoen har holdt tett om forholdet til pressen, men har blitt stadig fotografert av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

SLUTT: Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av deres nyeste film onsdag. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av deres nyeste film onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddet mellom Jennifer og Darren er ikke Jennifers første brudd.

Hun har nemlig vært koblet til Gwyneth Paltrows eksmann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (41), ved mer enn én anledning.

SNAKKER UT: Jennifer Lawrence er aktuell med den nye filmen «Red Sparrow», og snakker ut om presset om kropp i filmbransjen. Video: CNN Vis mer

I fjor avslørte Hollywood-stjernen hvorfor hun på daværende tidspunkt valgte å være singel.

- Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominans, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, fortalte hun til bladet Vogue.

LES OGSÅ: Hastet til sykehus med nakkebrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer