Mena Suvari giftet seg:

«Ingen» visste at de var forlovet - nå er de gift!

- Alle gode ting er tre, sier «American Beauty»-stjernen.

<strong>GIFTET SEG:</strong> Hollywood-stjernen Mena Suvari jubler av lykke etter at hun og kjæresten Michael Hope ga hverandre sine «ja». Foto: Skjermdump fra Instagram
GIFTET SEG: Hollywood-stjernen Mena Suvari jubler av lykke etter at hun og kjæresten Michael Hope ga hverandre sine «ja». Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmstjernen Mena Suvari (39) fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «American Beauty» i 1999. Her spilte hun den sensuelle tenåringsjenta Angela Hayes - som Kevin Spaceys (59) rollefigur, Lester Burnham, blir betatt av.

Nå avslører skuespilleren at hun har giftet seg i all hemmelighet med kjæresten gjennom to år, Michael Hope. Det melder Us Weekly.com.

- Det er fantastisk. Vi er lykkelige. Alle gode ting er tre, jubler Suvari til nettstedet.

Dette er nemlig ikke 39-åringens første ekteskap.

Fra 2000 til 2005 var Mena gift med Robert Brinkmann (56), og fra 2010 til 2012 med musikkprodusenten Simone Sestito.

Etter at forholdet til Sestito havarerte, krevde han en fjerdedel av lønna hennes.

- Jeg har aldri forelsket meg på nytt igjen i en eks. De ender alle opp med å hate meg. Jeg prøver bare å gå videre. Jeg liker ikke å se meg tilbake. Det tror jeg er usunt, fortalte hun etter bruddet i 2012.

Artikkelen fortsetter under bildene.

<strong>EKTEMANN NUMMER EN:</strong> Mena Suvari var gift med 17 år eldre Robert Brinkman på starten av 2000-tallet. Her er de avbildet i år 2000. Foto: Reuters/ NTB scanpix
EKTEMANN NUMMER EN: Mena Suvari var gift med 17 år eldre Robert Brinkman på starten av 2000-tallet. Her er de avbildet i år 2000. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
<strong>EKTEMANN NUMMER TO:</strong> Mena Suvari giftet seg med Simone Sestito i Roma i 2010. Før utgangen av 2012 var ekteskapet over. Her er paret avbildet i 2008. Foto: AP/ NTB scanpix
EKTEMANN NUMMER TO: Mena Suvari giftet seg med Simone Sestito i Roma i 2010. Før utgangen av 2012 var ekteskapet over. Her er paret avbildet i 2008. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Drømmer om barn

Om sitt tredje bryllup med Hope, sier Suvari følgende:

- Det var veldig intimt. Det var vakkert. Jeg hadde mine nærmeste venner rundt meg. Det føltes betydningsfullt. Etter alle disse årene, med mange opp- og nedturer, er det veldig fint å ha slått seg til ro. Spesielt på dette tidspunktet i livet mitt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nå planlegger de nygifte neste steg i forholdet.

- Kanskje vi skal prøve å utvide familien. Jeg har fremdeles noen år igjen. Vi får se, deler hun med Us Weekly.

Møttes på jobb

Suvari, som også er kjent fra de pubertale «American Pie»-filmene, og roller i TV-serier som «Seks fot under», «American Horror Story» og «Chicago Fire», traff ektemannen på settet til filmen «I'll Be Home for Christmas» i 2016.

Mena Suvari og hennes nye ektemann har holdt en lav offentlig profil, og «ingen» visste at de var så mye som forlovet før bryllupet ble kjent.

Men hemmeligholdet skyldes neppe at hun er flau over sin utkårede. Overfor Us Weekly skryter hun ham opp i skyene:

- Han er en skikkelig bra mann. Jeg har funnet meg en kanadier. Han er gammeldags og hensynsfull. Jeg skjønner ikke at jeg kan være så heldig, sier hun til nettstedet.

Mena Suvari har for tiden hovedrollen i TV-serien «American Woman» som er inspirert av livet til «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Kyle Richards (49).

LES OGSÅ: - Det er utrolig ekkelt og ubehagelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer