INGEN INTERESSERTE: Oljemaleriet, med navnet "Madonna & Guy", falt ikke i smak hos byderne, og ble trukket tilbake fra auksjonen i Glasgow. Foto: All Over Press
INGEN INTERESSERTE: Oljemaleriet, med navnet "Madonna & Guy", falt ikke i smak hos byderne, og ble trukket tilbake fra auksjonen i Glasgow. Foto: All Over PressVis mer

Ingen ville kjøpe naken Madonna

Nakenmaleri av popdronningen trukket tilbake fra auksjon.

SEHER.NO: Et nakenmaleri av "Like a Virgin"-stjernen Madonna (50) og hennes eks-mann Guy Richie var nylig et av tingene McTears Auksjoner i Glasgow forsøkte å auksjonere bort.

Oljemaleriet, som er laget av den skotske maleren Peter Howson, ble på forhånd var satt til rundt 200.000 kroner, men falt imidlertid ikke i smak hos publikum, og auksjonen måtte se seg nødt til å trekke det tilbake. 

For et par måneder siden fikk Christies Auksjoner en formue for et fotografi av en naken Madonna som 25-åring, men folket et tydeligvis ikke interessert i annet enn ekte vare.

- Maleriet er fremdeles til salgs, så vi håper at noen andre oppdager det og kommer med et bud, sier Brian Clements fra auksjonsfirmaet til BBC News.

Madonna var gift med Guy Richie i åtte år, og nå spekuleres det i om popstjernen er sammen med 28 år yngre Jesus Luz.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Glad for å være kvitt Jesus?