AKTUELL: Hallvard Flatland er ifølge "God Kveld Norge" aktuell som programleder for TVNorges nye gameshow som lanseres senere denne vinteren. Foto: Se og Hør
AKTUELL: Hallvard Flatland er ifølge "God Kveld Norge" aktuell som programleder for TVNorges nye gameshow som lanseres senere denne vinteren. Foto: Se og HørVis mer

Ingen vil kjøpe Flatlands slott

Hallvard Flatland har i snart ett år prøvd å selge luksusvillaen.

SEHER.NO: Ingen ser ut til å ville sikre seg Hallvard Flatlands (51) kjempevilla på Nesøya i Asker utenfor Oslo. Palasset har vært til salgs siden april i fjor.

Den tidligere Casino-generalen kjøpte luksus-slottet i 1992 for seks millioner kroner. Nå krever Flatland svimlende 25 millioner kroner for eiendommen - som ingen vil ha, skriver Se og Hør.

Boligen fremstår som herskapelig med strandparsell, to båtplasser og vakker utsikt mot sjø og natur. Den har et boligareal på 400 kvadratmeter, mens tomten er på 1,7 mål. Boligen inneholder blant annet innendørs svømmebasseng med motstrømsanlegg, fire bad, vinkjeller og hele ni peiser. Og alle gulv er i massiv eik eller marmor.

Se og Hør har prøvd å kontakte Flatland, som ikke har vært tilgjengelig for kommentar.

LES OGSÅ: Se kjendisenes drømmehjem

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.