TOM AFFÆRE: - Joe synes at det var hans plikt å ringe John direkte for å ta en mann-til-mann-prat, avslører en kilde til OK! Magazine. Foto: All Over Press
TOM AFFÆRE: - Joe synes at det var hans plikt å ringe John direkte for å ta en mann-til-mann-prat, avslører en kilde til OK! Magazine. Foto: All Over PressVis mer

- Ingen vil høre hvordan datteren er i senga

Jessicas far fikk nok etter "seksuell napalm"-kommentaren.

SEHER.NO: Jessica Simpson fikk seg litt av et sjokk da ekskjæresten John Mayer (32) la ut om parets sexliv til Playboy Magazine nylig.

Musikeren er kjent som en av Hollywoods største rundbrennere, og innrømmet til mannebladet at han rett og slett ble avhengig av popstjernen.

- Den jenta er som kokain for meg. Seksuelt var det helt vilt, det er alt jeg vil si. Hun er som napalm, seksuell napalm, uttalte han til Playboy.
 
Etter at Mayer kom med uttalelsene, har han fått Jessicas far, Joe Simpson, på nakken. 

- Joe synes at det var hans plikt å ringe John direkte for å ta en mann-til-mann-prat. Joe sa ikke fra til Jessica på forhånd, for han visste at hun ville ha protestert, sier en kilde til OK! Magazine.

Nå har faren advart musikeren om å holde seg unna datteren. 

- Samtalen var veldig ensidig. Joe sa til John at han ikke engang skal overveie å si Jessicas navn høyt noen gang igjen. John kom med en dårlig forklaring om at han hadde rost Jessica, ikke fornærmet henne.

- Men ingen far vil høre fra en ekskjæreste hvordan datteren er i senga - og Joe ga John klar beskjed om det.

Etter telefonsamtalen skal Mayer ha sendt en mail til Jessica og unnskyldt uttalelsene sine.

Jessica Simpson har ikke selv kommentert avsløringene direkte, men venner av stjernen hevder hun er forbannet på Mayer.

Mayer datet Simpson i ni måneder i 2006 og 2007, og ble også sett sammen med henne etter at Jessicas forhold til NFL-spilleren Tony Romo tok slutt i juli.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!


LES OGSÅ: - Hun bryter sammen og gråter mye