AVSLAG: Cole må se seg om etter noe annet å gjøre i tiden fremover, etter at hun fikk avslag på «The Voice»-jobben. Foto: All Over Press
AVSLAG: Cole må se seg om etter noe annet å gjøre i tiden fremover, etter at hun fikk avslag på «The Voice»-jobben. Foto: All Over PressVis mer

Ingen vil ha Cheryl

Droppet fra X Factor - fikk nei fra The Voice.

SEOGHØR.NO: I 2011 fikk Cheryl Cole (30) sparken fra amerikanske «X Factor» etter kun to audition-sendinger. Grunnen var at amerikanerne ikke klarte å forstå Coles britiske Geordie-dialekt.

Nå har hun ytret ønske om å få være i dommerpanelet i den kommende sesongen av en ny talentkonkurranse, nemlig «The Voice».

BBC satser for fullt mot en ny sesong av showet, men Cole kommer ikke til å få viljen sin. Hun har nemlig fått avslag på jobben.

Det er nettstedet ContactMusic.com som melder om avslaget, og grunnen er at TV-sjefene mener Cole har for tette forbindelser til konkurrenten, «X Factor».

- Selv om Cheryl er et stort navn, er hun for tett knyttet til «X Factor». Produsentene ønsker å hente inn stjerner som ikke har et slikt tidligere forhold, sier en kilde ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Nei, jeg er ikke gravid