HELT FJERNT: For Dominic Cooper er det fjernt at hans forhold til Amanda Seyfried får så mye oppmerksomhet. Foto: Stella Pictures
HELT FJERNT: For Dominic Cooper er det fjernt at hans forhold til Amanda Seyfried får så mye oppmerksomhet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ingen vet hvem jeg er

Og det passer skuespilleren veldig bra...

SEHER.NO: "Mamma Mia"-stjernen Dominic Cooper (31) prøver å ikke ligne på seg selv når han går ut døra. Det er fordi han ikke ønsker å bli gjenkjent.

Cooper, som er kjent for sitt vakre utseende, sparer gjerne til skjegg når han trenger å skjule seg for oppmerksomheten han selv ser på som slitsom.

- Det går an å unngå paparazziene. I Los Angeles, hvis man skal på en event, er de der uansett. Det hender også at de er utenfor treningssenteret, men det er ikke så problematiske for meg. Jeg har nemlig en skjeggete forkledning så ingen vet hvem jeg er, sier han ifølge Female First.

Samtidig avslører Cooper at han synes oppmerksomeheten rundt hans forhold til motspilleren i "Mamma Mia", Amanda Seyfried (24), er helt "fjern".

- Jeg er vant til at folk snakker om forholdene mine, men jeg synes det er helt fjernt at folk faktisk er interessert i det.

Amanda og Dominic skal ha startet datingen i 2008, men det tok lang tid før de bekreftet at de faktisk var et par.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var pinlig å kysse ham