Jennifer Aniston:

- Ingen vet hva som skjer bak lukkede dører

Skuespillerstjernen tar et oppgjør med mediene etter bruddet med Justin Theroux.

- Ingen vet hva som skjer bak lukkede dører
Publisert

I februar ble det kjent at Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) skulle skille seg, etter to år som mann og kone.

Siden den gang har det vært forholdsvis stille rundt den populære skuespilleren.

Denne måneden pryder 49-åringen forsiden av InStyle magazine, og i den forbindelse gir hun sitt første intervju siden det mye omtalte bruddet.

Nok en gang tar skuespilleren et oppgjør med mediene og det hun kaller «absurde overskrifter» om seg selv.

- Jeg er ikke knust

Da det i februar ble kjent at Jennifer skulle skilles fra ektemannen Justin Throux, var hennes kjærlighetsliv nok en gang på alles lepper.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det blant annet i uttalelsen fra paret.

Når hun denne måneden stiller opp i sitt første ordentlige intervju siden annonseringen, kan hun ikke helt unngå temaet.

Saken fortsetter nedenfor.

NYSKILT: Etter fire år som kjærester giftet Justin Theroux og Jennifer Aniston seg i 2015. I februar annonserte de at de går hver til sitt. Her var de sammen på kort tid etter bryllupet på Vanity Fairs Oscar-fest i 2015. Foto: SipaUSA
NYSKILT: Etter fire år som kjærester giftet Justin Theroux og Jennifer Aniston seg i 2015. I februar annonserte de at de går hver til sitt. Her var de sammen på kort tid etter bryllupet på Vanity Fairs Oscar-fest i 2015. Foto: SipaUSA Vis mer

- For det første, med all respekt, jeg er ikke knust av kjærlighetssorg, sier hun i intervjuet, før hun fortsetter:

- For det andre, disse antakelsene er alle uforskammede. Ingen vet hva som foregår bak lukkede dører. Ingen tar i betraktning hvor sensitivt det kan være for meg og partneren min. De vet ikke hva jeg har vært gjennom medisinsk eller emosjonelt.

Med dette referer den tidligere «Friends»-stjernen til det hun opplever som typiske oppfatninger om henne, og som hun til stadighet finner i medienes overskrifter. Blant disse nevner hun at hun «ikke kan holde på en mann», at hun «nekter å få barn fordi hun er for egoistisk og opptatt av karrieren», og at hun er «trist og knust av kjærlighetssorg».

- Det er et evig press på kvinner om å bli mødre, ellers blir de ansett for å være ødelagt vare. Kanskje det ikke er meningen med at jeg er plassert her på denne planeten, at jeg skal formere meg. Kanskje det er helt andre ting jeg skal gjøre?

Saken fortsetter nedenfor.

Tar et oppgjør med mediene

Etter 30 år i bransjen har hun opplevd sin del av både fornærmende og svært kreative overskrifter, og selv om hun vedgår at enkelte av dem kan få begeret til å renne over, evner 49-åringen stort sett å le av det hun opplever som stadig mer absurde overskrifter om seg selv.

Jennifers kjærlighetsliv har nemlig vært grunnlag for overskrifter utallige ganger, og startet hovedsakelig med ekteskapet til filmstjerna Brad Pitt (54).

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest omtalte kjendispar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret som var gift fra 2000 til 2005, var i disse årene Hollywoods kanskje aller mest profilerte par. Kort tid etter nyheten ble kjent, og fortsatt preget overskrifter verden over, ble det kjent at Pitt hadde utviklet et forhold til sin medspiller Angelina Jolie (43).

Mens eksmannen Brad levde et tilsynelatende idyllisk familieliv, inntil bruddet var et faktum i 2016, hadde Jennifer flere kortere forhold. Blant hennes utkårede var skuespiller Vince Vaugh (48), og artisten John Mayer (40), før hun fant lykken med eksmannen Justin, som hun skilte seg fra tidligere i vår.

Saken fortsetter under videoen.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

I 2008 fikk Aniston nok av overskrifter om sitt «uheldige kjærlighetsliv».

- Hele denne «stakkars ensomme Jen»-greia, denne teorien om at jeg er så uheldig i kjærligheten? Jeg føler faktisk at jeg har vært utrolig heldig når det gjelder kjærlighet. Jeg er akkurat der jeg vil være, sa hun til Vogue den gang.

Etter at Brad og Angelina annonserte sitt brudd, fikk Jennifer nok en gang oppmerksomhet for bruddet til sin eksmann mer enn et tiår tidligere.

Etter å ha skrevet et lengre innlegg i Huffington Post, utdypet hun sin frustrasjon med mediene i et intervju med Marie Claire kort tid etter.

- Ekteskapsstatusen min har blitt hånet, min skilsmissestatus ble hånet, da jeg ikke hadde kjæreste, ble jeg hånet, brystvortene mine har blitt hånet, sa Aniston i intervjuet.

Frustrasjon til side, for sin egen del kan hun fortelle til InStyle at hun har planer om å fokusere på helt andre ting enn fansens mange spørsmål de kommende årene; nemlig jobb, venner, kjæledyrene og hvordan man kan gjøre verden til et bedre sted.

LES OGSÅ: - Clooney har ført dem sammen igjen i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer