Linnéa Myhre og Emil Gukild:

- Ingen vanlige dater

Paret var kreative i «bli kjent-fasen».

FORLOVET: Emil Gukild og Linnéa Myhre forlovet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORLOVET: Emil Gukild og Linnéa Myhre forlovet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2021 kunne influenser og forfatter Linnéa Myhre (32) avsløre at hun hadde funnet kjærligheten med NRK-profil Emil Gukild (31).

Knapt et år senere, i mai i fjor, kunne Myhre dele den gledelige nyheten om at paret har forlovet seg. Det offentliggjorde hun på Instagram, hvor hun la ut et bilde av seg selv med en ring og teksten «Ja», etterfulgt av tre gråteemojis.

Deres bli kjent-fase startet under pandemien. Denne perioden var det, som vi alle husker, begrenset mulighet til å treffe folk, særlig utendørs.

- Det var internett som førte oss sammen, har Myhre tidligere uttalt.

Det førte til noen kreative første dater, forteller paret i podkasten «The Kåss Furuseths».

- Den villeste daten

Her deler Gukild og Myhre at de konkurrerte om å gi hverandre best gaver allerede tidlig i fasen, og trekker frem at de for eksempel har gitt en sabel til hverandre. På en annen date tok de Mensa-testen sammen - som Gukild besto.

Likevel er det nok særlig en date som skiller seg ut.

- Den villeste daten i starten var vel tredje daten vår, for da, når man begynner å date hverandre så begynner man å følge hverandre på sosiale medier og sånn, så vi begynte å følge hverandre på strava (treningsapp, journ.anm.), forteller Gukild i podkasten før han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer