INGEN GJENFORENING: Tidligere Van Halen-medlem Sammy Hagar nekter å gjenforenes med bandet før Eddie Van Halen har blitt edru,     Foto: All Over Press
INGEN GJENFORENING: Tidligere Van Halen-medlem Sammy Hagar nekter å gjenforenes med bandet før Eddie Van Halen har blitt edru, Foto: All Over PressVis mer

Ingen Van Halen-gjenforening

- Hverfall ikke før Eddie blir edru, sier Sammy Hagar.

SEHER.NO: Tidligere Van Halen-medlem Sammy Hagar uttalte nylig at han nekter å bli med på en ordentlig gjenforening av det legendariske bandet, før frontmann Eddie Van Halen har bevist at han kan holde seg edru.

Bandet, som planla en gjenforeningsturnè i fjor, måtte avlyse flere konserter da Eddie måtte legges inn på rehab på grunn av alkoholproblemer.

Turneen ble derfor utsatt til 2008, men også disse konsertene måtte utsettes, da Van Halen måtte tilbake i rehab.

I disse dager virker frontmannen i bedre form, og er tilbake på turnè med en del av de originale bandmedlemmer og sønnen Wolfgang på gitar.

Likevel er tidligere bandmedlem Hagar skeptisk til Van Halens helse.

Rykter skulle ha det til at Hagar skulle gjenforenes med bandet for å fremføre flere av sine hits etter at den originale frontmannen David Lee Roth forlot gruppa.

Men Hagar selv nekter for at han skal gjenforenes, og legger skylden for det hele på Eddie Van Halen selv.

- Det der er bare ikke noe jeg er interessert i å gjøre igjen akkurat nå. Eddie må i så fall klare å begynne helt på nytt igjen. Han må være fullstendig edru og frisk, sier Hagar.

Ifølge bandmedlemmet ødela Eddie den forrige turnè-opplevelsen for ham.

- Etter den forrige Van Halen-turneen ble Eddie fienden min. Han var bare ikke den samme fyren som han var da vi startet bandet. Han gjorde det som skulle vært en fantastisk opplevelse til et mareritt. Me når jeg sier det, så snakker jeg altså om den Eddie som blir resultat av sine personlige demoner. Forrige gang jeg så han var han i svært dårlig form, sier Hagar.

Hagar tror likevel at Eddie kan klare å komme tilbake.

- Jeg så et bilde av han nylig og han så sunnere ut enn på lenge. Det er en fantastisk ting. Eddie har all verdens støtte fra meg hvis han endelig klarer å ta seg sammen, sier Hagar.

LES OGSÅ: - Gromme gitarhelter