SPENTE: Elin Bonde og Sverre Tusvik tok turen til Latter i Oslo onsdag kveld for å se premieren av dattera, Sigrid Bonde Tusvik, sitt nye show. Foto: Henriette Eilertsen
SPENTE: Elin Bonde og Sverre Tusvik tok turen til Latter i Oslo onsdag kveld for å se premieren av dattera, Sigrid Bonde Tusvik, sitt nye show. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

«Tusvik og Tønne på oppdragelsesferd»:

- Ingen tvil om at vi synes hun er litt for grov

Foreldrene til komiker Sigrid Bonde Tusvik prøver å skåne seg for datterens grove språk.

Publisert

(Seoghør.no): Onsdag kveld var det duket for komikerduoen Tusvik og Tønne, bestående av Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, sin premiere på showet «Tusvik og Tønne på oppdragelsesferd».

De to er blitt to av landets fremste komikere, og kjendisgjestene hadde store forventninger til Tusvik og Tønnes nyeste show.

Som seg hør og bør hadde et knippe kjente venner tatt fram finstasen for den celebre premieren, hvor blant andre foreldrene til Sigrid Bonde Tusvik, Elin Bonde og Sverre Tusvik, også hadde tatt turen for å se dattera på scenen.

- Jeg håper at folk skjønner at det er ironi, og at det er derfor at de ler, sier Elin Bonde, til Se og Hør.

- Det er ingen tvil om at vi av og til syntes hun er litt for grov, men vi er en annen generasjon og vi hører aldri på podkasten - for det har vi fått råd fra andre om at vi ikke bør gjøre.

- Hun er egentlig beskjeden

Til tross for at foreldrene til Sigrid skåner seg selv for mye av det både Sigrid og Lisa kan lire av seg, kan de avsløre at datteren ikke alltid har vært like gal og utadvendt.

SPENT: Foreldrene til Sigrid Bonde Tusvik, Else Bonde og Sverre Tusvik, er spent før kveldens premiere. Foto: Henriette Eilertsen
SPENT: Foreldrene til Sigrid Bonde Tusvik, Else Bonde og Sverre Tusvik, er spent før kveldens premiere. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

- Hun var egentlig veldig stille og beskjeden som liten, så det at hun plutselig ble så grov og ironisk, tror jeg hun har fra ham, forteller Bonde og peker på pappa Tusvik.

- Ja, men jeg tror kanskje at noen tror at jeg er så rasistisk som hun nå åpner showet med, sier Sverre Tusvik og avkrefter at det ikke stemmer.

Et annet kjent fjes som dukket opp var blant andre komiker Henrik Thodesen som kjenner både Tusvik og Tønne godt fra før. Han var kjæreste med Sigrid for noen år tilbake.

- Litt for drøyt

- Jeg forventer vel det man alltid forventer av dem. Det er ofte drøyt, men veldig morsomt, sier Thodesen.

En annen god venninne av komikerduoen, Else Kåss Furuseth, tok også turen for å heie på venninnene.

FORVENTNINGSFULL: Henrik Thodesen forventer noen groviser fra Tusvik og Tønne i kveld. Foto: Tor Lindseth
FORVENTNINGSFULL: Henrik Thodesen forventer noen groviser fra Tusvik og Tønne i kveld. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Nå er det som at Sigrid har bodd på en annen kant av verden, så den eneste måten å treffe Sigrid på nå er å komme og se på showet hennes, spøker hun.

Tidligere denne uken høstet Else selv hysterisk latter da hun sto på scenen under et arrangement og fikk selveste kronprinsesse Mette-Marit til å le av en klitorisspøk.

- Det var deilig å kunne kle seg ut som en klitoris, spøker hun og legger til at det var veldig stas å møte kronprinsessen etter showet.

GLEDER SEG: Det er lenge siden Else Kåss Furuseth har sett venninnene sine. Nå gleder hun seg til å se de på scenen. Foto: Tor Lindseth
GLEDER SEG: Det er lenge siden Else Kåss Furuseth har sett venninnene sine. Nå gleder hun seg til å se de på scenen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Hun spurte om hun kunne legge ut et bilde av meg på internett, og det sa jeg selvfølgelig nei til, spøker hun.

Flere andre kjendiser som Mariann Thomassen, kanskje best kjent som vokalist Surferosa, og tidligere ordfører og «Skal vi danse»-kjendis Trude Drevland var også blant de mange kjendisene som var tilstede under kveldens latterlige premiere.

KLAR FOR Å LE: Også Mariann Thomassen var tilstede under kveldens premiere. Foto: Tor Lindseth
KLAR FOR Å LE: Også Mariann Thomassen var tilstede under kveldens premiere. Foto: Tor Lindseth Vis mer
SELSKAP: Trude Drevland tok dansepartner Bjørn Holthe fra «Skal vi danse» med på premieren. Foto: Tor Lindseth
SELSKAP: Trude Drevland tok dansepartner Bjørn Holthe fra «Skal vi danse» med på premieren. Foto: Tor Lindseth Vis mer
KOM SAMMEN: «SKAM»-stjerne Ina Svenningsdal og komiker Maria Stavang er kanskje den neste duoen til å ha premiere på Latter. Foto: Henriette Eilertsen
KOM SAMMEN: «SKAM»-stjerne Ina Svenningsdal og komiker Maria Stavang er kanskje den neste duoen til å ha premiere på Latter. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

LES OGSÅ: Brudd for Jon Niklas Rønning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer