Ingen tid til hvetebrødsdager

Kona til Samuel Massie har såvidt sett ham under deltagelsen i «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Eventyrer og forfatter Samuel Massie (22) har sjarmert TV 2s seere i senk under årets «Skal vi danse». Den kjekke bergenseren har allerede merket økt pågang fra det motsatte kjønn, men han har allerede funnet kvinnen i sitt liv. 

Se intervju med Samuel og kona i videoen over!

I juni giftet han seg med Elsa Maria (33) som under lørdagens sending heiet på ektemannen fra salen. 

- Jeg er så stolt av ham! Jeg hadde aldri i verden trodd han skulle gjøre det så bra. Jeg skulle ønske vi hadde giftet oss seks måneder senere for da hadde vi hatt en kick ass-bryllupsvals, forteller Elsa til Seoghør.no. 

Lite tid til kona

Paret møttes gjennom felles kjente og utviklet et nært vennskap før de ble kjærester. 

- Vi var venner og plutselig så jeg at han var drit-sjarmerende! 

NYGIFT: I juni giftet Samuel Massie seg med Elsa Maria under en seremoni i Kragerø.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
NYGIFT: I juni giftet Samuel Massie seg med Elsa Maria under en seremoni i Kragerø. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer

Men kvalitetstid med ektemannen har det blitt lite av etter han takket ja til «Skal vi danse». Nå blir store deler av dagen tilbrakt sammen med «danse-kona» Marianne Sandaker. 

- Livet som nygift er bra, men ganske travelt. Hvetebrødsdager vet jeg ikke hva er, for vi har ikke sett hverandre så mye. Han har en ekstra kone her, sier Elsa som også skryter uhemmet av Sandaker. 

DANSE-KONA: Sammen med dansepartner Marianne Sandaker har Samuel fått gode tilbakemeldinger fra dommerne.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
DANSE-KONA: Sammen med dansepartner Marianne Sandaker har Samuel fått gode tilbakemeldinger fra dommerne. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Får kyss av fansen

Samuel ble først kjent gjennom NRK-programmet «Berserk» da han la ut på ekspedisjon til Antarktis med Jarle Andhøy. Han har merket at danseshowet har gjort ham svært populær - spesielt hos damer over 60 år. 

- Før har det vært seiler- eller friluftsinteresserte som kjenner meg igjen, men nå er det hyggelige, gamle damer som smiler til meg og gir meg en klem eller et kyss. Ingen av dem er under 60 år. Det er koselig og det gjør det hele verdt det, sier Samuel. 

LES OGSÅ: Trosset sykdommen på dansegulvet