Ingen tegn til babymage

Hvis Sarah Jessica Parker venter barn skjuler hun det godt.

GRAVID?: Vi ser ingen tegn til babymage... Foto: Stella Pictures
GRAVID?: Vi ser ingen tegn til babymage... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Nylig hevdet amerikanske medier at "Sex og singelliv"-stjernen Sarah Jessica Parker (41) og "Skulk med stil"-ektemannen Matthew Broderick (44) ventet sitt andre barn.


- De har holdt tett om den glade nyheten fordi det fortsatt er tidlig i svangerskapet. Men med en gang hun er tre måneder på vei planlegger de å rope det fra hustakene, fortalte en kilde til ukebladet Globe om skuespillerparet, som allerede har sønnen James Wilkie (3 1/2).


Men nå begynner vi å lure på hvor det blir av offentliggjøringen - og magen!! For da vakre og trendy SJP i går dro på shopping i Paris, hadde hun ikke så mye som en antydning til kul på magen.


Sarah Jessica er i Paris for å spille inn reklamefilm til sin nye parfyme, og hadde valgt Place Vendôme som location.


Se bildespesial fra reklamefilminnspillingen her!


Moteikonet stortrives i den franske hovedstaden, hvor deler av siste sesong "Sex og singelliv" ble spilt inn. Denne gangen bodde skuespillerinnen på det fasjonable hotellet George V og shoppet i butikken Repetto på Rue de la Paix.


Vi tviler på at det var barneklær hun var ute etter...


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer