INGEN STIL-KRIG: - De er ikke uvenner, sier Baron von Bulldog og Jan Thomas`felles manager.
INGEN STIL-KRIG: - De er ikke uvenner, sier Baron von Bulldog og Jan Thomas`felles manager. Vis mer

Ingen stil-krig likevel

Jan Thomas og Baron Von Bulldog er ikke uvenner.

SEHER.NO: Kjendisstylist og designer Baron von Bulldog langet nylig ut mot stylist-kollega Jan Thomas (41) etter hans opptreden under TV 2-sendte "Gullruten" forrige lørdag.

I et intervju med Side 2 tidligere denne uken sa den kontroversielle designeren at han har sett seg lei på Jan Thomas oppførsel, og mener at stylisten så ut som "David Toska i lusekofte" under helgens prisutdeling.

Men det var først og fremst da Jan Thomas og hans relativt ferske kjæreste Christopher Mørch Husby "stakk av" fra pressen på den røde løper, at Baronen så rødt.

- Hvilken oppførsel er det da - stikke av sånn? Han bretter seg ut i alt fra porno til dameklær og deler mer enn gjerne av sitt privatliv, men denne gangen ville han ikke vise seg med sin 19 år gamle kjæreste?! sa Baronen til Side 2.

I tillegg mente designeren at Jan Thomas er i ferd med å bli en "parodi på seg selv".

Jan Thomas selv tok Baronens kritikk med stor ro, men mente også at designeren kanskje var litt misunnelig og at han burde "tenke seg om før han snakker".

Og med det så det ut til at en blodig stil-krig mellom de to norske stylist-kjempene var i ferd med å utarte seg.

Men nei. For ifølge stylistenes felles manager, Friedrich Birkmar, er de slettes ikke uvenner etter denne saken.

- Nei, det er ikke noe uvennskap mellom dem. At de diskuterer at de er forskjellige er helt naturlig. De har jobbet sammen flere ganger, og begge to har sin rolle i bransjen. De gjør jobben sin på hver sin måte, sier Birkmar til Seher.

Dermed ser det ut til at den norske motebransjen kan puste ut, for denne gang...

LES OGSÅ: - Carew i hallik-klær

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.