VANSKELIG GJENFORENING: Vil Spice Girls dra på turné selv uten Sporty Spice? Foto: AP/Scanpix
VANSKELIG GJENFORENING: Vil Spice Girls dra på turné selv uten Sporty Spice? Foto: AP/ScanpixVis mer

- Ingen Spice Girls-turné

Ifølge Mel C kan fansen se langt etter et comeback fra krydderjentene.

SEHER.NO: - Hver gang den historien dukker opp må jeg nekte for det. Det er ingen planer om en Spice Girls-turné som jeg vet om. Jeg traff Emma og Geri for noen uker siden, og vi snakket selvfølgelig om ryktene, men det er det siste vi tenker på for øyeblikket, så det er veldig frustrerende for meg, sier Mel C ifølge Boston.com.


Melanie Chisholm (33) sier også at Spice Girls har ødelagt hennes sjanser for å bli tatt alvorlig med tanke på en solokarriere.


- Spice Girls var et fenomen, og jeg er veldig glad for å ha vært en del av det. Men noen ganger tenker jeg: Vær så snill å gå bort, du tar glansen fra meg, sier hun.


Men det spørs vel om Sporty Spice angrer på at hun sier nei, når hun finner ut at hun kunne tjent gode penger på en eventuell turné med sine gamle venninner.


Ifølge The Sun har jentene blitt tilbudt godt over 11 millioner kroner hver for å opptre på et show i Las Vegas til vinteren!


Mel C forteller også at hun ikke har snakket med sin tidligere venninne Melanie Brown (32) på flere år.


- Jeg har ikke snakket med Mel på et par år. Vi har ikke kranglet eller noe, det har bare blitt sånn. Noen ganger mister man bare kontakten, men helt seriøst - det er ingen grunn til det, sier hun ifølge Boston.com.