- Ingen som ante at vi var et par

«71 grader nord»-ekteparet Hilde og Martin Ellingsen Winther hevder at de ikke fikk noen spesialbehandling. Og da de var på intervju visste ingen at de var et par.

EKTEPAR: Martin og Hilde Winther er historiens første ektepar som har blitt tatt ut i «71 grader nord». Foto: TVNorge
EKTEPAR: Martin og Hilde Winther er historiens første ektepar som har blitt tatt ut i «71 grader nord». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For første gang i «71 grader nord»-programmets fem år på TV-skjermen er to av deltakerne gift med hverandre. Martin Ellingsen Winther (38) og kona Hilde Winther (32) har trosset tunge sekker og vannblemmer på føttene, og kjempet mot hverandre i den populære reality-serien.

- Vi ble kalt inn på intervju begge to blant 3000 søkere, og da var det ingen som ante at vi var et par, forteller Hilde i et intervju med bladet Hjemmet.

Hun hevder at ekteparet ikke fikk noen spesialbehandling i søknadsprossessen, selv om de to ble plukket ut som et par.

- Da de skjønte det, ble vi tatt ut likevel. Men vi er jo med som konkurrenter, og etter hvert måtte vi konkurrere mot hverandre. Vi fikk ikke noen spesialbehandling, sier hun.

For det aktive ekteparet var «71 grader nord»-opplevelsen et minne de aldri vil glemme.

- Martin og jeg fikk jo være sammen mer enn vi var vant til også. Det var snakk om uker i strekk. Her hjemme er vi ofte opptatt på hver vår kant med jobb og fritid, forteller Hilde til bladet.

«71 grader nord» går på TVNorge mandager klokken 20.30. For mer programoversikt sjekk ut Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Satt i krisemøte da datteren ble født

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer