Evangeline Lilly:

- Ingen skal bli tvunget

Har tidligere blitt refset for å nekte sosial distansering og isolering.

PROTEST: Skuespiller Evangeline Lilly dukket opp under en protest mot vaksinemandater i USA. Foto: Peter Wintersteller/BEI/REX/NTB
PROTEST: Skuespiller Evangeline Lilly dukket opp under en protest mot vaksinemandater i USA. Foto: Peter Wintersteller/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-skuespiller Evangeline Lilly (42), kjent fra store filmer og serier som Marvels «Ant-Man», «Hobbiten» og «Lost», vekket stor oppsikt tidligere i pandemien.

Da uttalte stjernen at hun nektet å overholde reglene om sosial distansering og isolering, noe hun fikk mye refs for. Hun beklaget seg senere for uttalelsen.

Nå vekker hun imidlertid oppsikt igjen, etter at hun forrige helg protesterte mot vaksineringen som nå pågår verden rundt, ifølge Sky News.

«Ingen skal bli tvunget»

Forrige helg befant skuespilleren seg i Washington D.C., der hun støttet en fredelig protest for «kroppslig suverenitet». Der marsjerte hun mot implementeringen av vaksinemandater i USA.

«Jeg mener at ingen noen gang skal bli tvunget til å injisere kroppen sin med noe, mot sin vilje», skriver hun til et innlegg på Instagram.

Spesielt trekker 42-åringen fram trusselen om voldelige angrep, arrestasjon eller fengsling uten rettssak, tap av jobb, hjemløshet, sult, tap av utdanning, tap av nære og kjære og ekskludering fra samfunnet.

«Dette er ikke riktig måte. Dette er ikke trygt. Dette er ikke sunt. Dette er ikke kjærlighet. Jeg forstår at verden lever i frykt, men jeg tror ikke at å svare på frykt med tvang vil fikse problemene våre»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer