Ingen sjekker opp Uma

-Jeg blir fullstendig oversett av mannfolk! Ikke engang Uma Thurman har draget..

VÅTE DRØMMER: Mange menn ser seg matte i blikket på den sexy Kill Bill stjernen. Men ingen våger å sjekke henne opp.
VÅTE DRØMMER: Mange menn ser seg matte i blikket på den sexy Kill Bill stjernen. Men ingen våger å sjekke henne opp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har ikke draget!


SEHER.NO: Det hjelper ikke med ettersittende kledninger, eller imponerende kampscener. Gutta tør ikke sjekke opp vakre Uma (36). De få som prøver, er feil type menn.


Etter skilsmissen fra "Training Day"-skuespiller Ethan Hawke har Uma vært koblet til hotelleieren Andre Balasz, men fortsatt ser hun ut til å lete etter den rette.


 - Den absolutt verste sjekkereplikken jeg får er: "Har noen fortalt deg at du ligner på Uma Thurman?" forteller skjønnheten til The Sun.


KUNNE VÆRT VÆRRE: Sjansene for å bli sjekket opp for denne skuespillerinnen er vel heller små..


Heltinnen fra filmer som Pulp Fiction og Kill Bill er en av verdens vakreste kvinner, og årsaken til mange menns fjerne blikk. Men da Uma var tennåring følte hun seg skikkelig stygg!


 - Det var ingen gutter som likte meg på den tiden.


LES OGSÅ: Uma kliner til på stranda


Kanskje dette får opp selvtilliten noen hakk hos jentene? Og kanskje gutta går hjem og øver på noen skikkelige sjekkereplikker..


LEI HOLLYWOOD?: Uma vil helst være sammen med barna


SE HER: Sexy filmstjerne kaster klærne


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer