Ingen sex på Best

I 50 dager må kvinnebedåreren holde buksa på...

NOK ER NOK: Etter å ha lagt ned mange kvinner de siste årene, blir det nå 50 dagers tørke på Calum. Foto: Stella Pictures
NOK ER NOK: Etter å ha lagt ned mange kvinner de siste årene, blir det nå 50 dagers tørke på Calum. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hans far var fotballegenden George Best, men Calum Best (27) selv valgte en modellkarriere fremfor gress og baller.

27-åringen er kanskje best kjent for sin forkjærlighet for modeller, skuespillere og andre kjendisjenter. Han har blitt koblet til Girls Aloud-stjernen Sarah Harding (26), såpestjernen Gemma Atkinson (22), rockedatter Kimberly Stewart (28) og skuespiller Lindsay Lohan (21).

Nå har kvinnebedåreren en ordentlig utfordring foran seg, da han har lovet musikkanalen MTV at han ikke skal ha sex på 50 dager.

TV-programmet "Totally Calum Best: The Best Is Yet To Come", vil overvåke Calum Best tett i den kommende måneden for å dokumentere hans selvpålagte sølibat.

Et kamera skal følge 27-åringen, og hver uke blir han utsatt for grundige løgndetektortester, for å finne ut om han har vært ute og gjort noe sprell. Utfordringen gjelder "alle former for sex", inkludert masturbasjon.

Playboyen ser veddemålet med tv-kanalen som en gyllen mulighet til å pynte på ryktet sitt og frykter ikke helsprekk.

- De siste årene har jeg ikke gjort meg selv noen tjenester. Jeg har kastet bort muligheter og latt være å fokusere på karrieren min. Nå ønsker jeg å bruke denne muligheten til å være den jeg burde være, sier han til The Sun.


"Totally Calum Best" startet på amerikanske MTV lørdag 27 juni.

LES OGSÅ: - Jeg skulle aldri stolt på deg!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer