«Kompani Lauritzen»:

- Ingen scener klippet bort

Den tredje sesongen startet midt oppi den pågående krigen. På tross av det forteller TV 2s pressesjef at ingen endringer ble gjort i programmet.

KJEMPET: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Voe Nereng og Emilie Enger Mehl kjempet alle om seieren i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
KJEMPET: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Voe Nereng og Emilie Enger Mehl kjempet alle om seieren i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det endelig duket for den store finalen i «Kompani Lauritzen». Etter ni beinharde uker, var det til slutt justisminister Emilie Enger Mehl som gikk helt til topps (28) og vant konkurransen.

Det var riktignok ingen enkel finaleetappe, hvor målet var å hindre at kompaniet ble utsatt for propaganda fra fienden. Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26) var hakk i hæl på Mehl, men sistnevnte karret seg til slutt opp den siste bakken og var den første som kom i mål.

- Fy fader, det er sjukt. Herregud, sa en andpusten Mehl da hun kom i mål, mens hun ble hyllet av de tidligere utslåtte deltakerne.

- Ble gjort vurderinger

Etter at innspillingen var over ble Mehl innsatt som justisminister, og det er flere som har spekulert på hva TV 2 og produksjonen egentlig tenkte da det ble kjent for offentligheten.

- Både TV 2 og produksjonen opplever det som utelukkende positivt at vi har en justis- og beredskapsminister som også er vinner av «Kompani Lauritzen», forteller Jan-Petter Dahl, pressesjef i TV 2.

Den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen» begynte å rulle på norske TV-skjermer bare to dager etter at Russland invaderte Ukraina, noe som førte til at produksjonen bestemte seg for å gjøre endringer i den nye utgaven av programmet som kommer til høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer