Mistet ektemannen:

- Ingen så det komme

Allisons mann tok livet av seg bare uker før jul. Noe av det tøffeste har vært å forklare de minste at pappa ikke kommer tilbake.

SNAKKER UT: Allison Holker deler om sorgen etter ektemannen. Foto: Skjermdump fra Instagram / allisonholker
SNAKKER UT: Allison Holker deler om sorgen etter ektemannen. Foto: Skjermdump fra Instagram / allisonholker Vis mer
Publisert

Han var fast innslag i «The Ellen Show», kjent for sine spektakulære entreer og særegne dansestil. Under navnet Stephen «tWitch» Boss hadde han gjort seg kjent som danser og koreograf, og da han møtte danser Allison Holker (35) i jobbsammenheng ble de raskt et par.

Snart hadde de to en fin familie med tre barn, og lykken så ut til å smile for det kreative paret.

Men snart skulle alt endre seg.

I et TV-intervju med TODAY exclusive forteller Allison Holker om hvordan tiden har vært etter at det ble kjent at mannen hennes hadde tatt sitt eget liv, bare uker før jul i 2022.

- Ingen kan være forberedt på noe sånt, og ingen så det komme. Ingen. Og det knuser hjertet mitt, sier Allison Holker (35) i det følelsesladde intervjuet med journalist Hoda Kotb.

tWitch var bare 40 år da han døde, og på TV var han alltid smilende og full av energi. I intervjuet forteller enken om livet uten ham:

- Jeg er fremdeles sjokkert. Han ønsket å være den sterke for andre, og jeg tror det var skremmende for ham å skulle be andre om hjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer