George Clooney:

- Ingen ringte etter hjelp

Hollywood-stjernen er fortsatt rasende tre år etter ulykken.

RASER: Skuespiller George Clooney er ikke fornøyd over at folk var mer opptatt av å ta bilder av ham enn å hjelpe da han frontkolliderte på motorsykkel i 2018. Her avbildet med kona Amal året før ulykken. Foto: Philippe Blet/ REX/ NTB
RASER: Skuespiller George Clooney er ikke fornøyd over at folk var mer opptatt av å ta bilder av ham enn å hjelpe da han frontkolliderte på motorsykkel i 2018. Her avbildet med kona Amal året før ulykken. Foto: Philippe Blet/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen George Clooney (59) har vært heldig med mye i livet. Clooney kan skilte med en svært suksessrik skuespillerkarriere, og har funnet kjærligheten med kona Amal Clooney (43). Sammen har paret tvillingene Alexander og Ella (3).

59-åringen var imidlertid uheldig da han i 2018 frontkolliderte på motorsykkel på den italienske ferieøya Sardinia.

I et ferskt intervju med AARP the Magazine ser «Ocean's Eleven»-skuespilleren tilbake på ulykken, og hva som skjedde da uhellet inntraff.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell brakk ryggen. Foto: NTB. Vis mer

Raser fra seg

Til magasinet tordner 59-åringen mot de nysgjerrige tilskuerne som tok frem mobiltelefonene den gang. Ifølge Clooney lå han på asfalten, uten å få det minste hjelp fra de forbipasserende. I stedet knipset de bilder av den skadde stjernen på bakken.

- Jeg er ikke en kynisk mann, men jeg vil alltid huske det øyeblikket, fordi ingen skyndtet seg å ringe etter hjelp eller kom bort for å hjelpe. For dem var det verste øyeblikket i livet mitt ren underholdning.

Videre forklarer Clooney at han ikke tror det har noe å gjøre med kjendisstatusen hans, men heller at alle har blitt så avhengig av å dokumentere ting med mobilen sin.

FRUSTERT: Tre år etter motorsykkelulykken er Hollywood-stjernen fortsatt rasende over at ingen ringte etter hjelp. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
FRUSTERT: Tre år etter motorsykkelulykken er Hollywood-stjernen fortsatt rasende over at ingen ringte etter hjelp. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer

- Folk blir drept fordi de tar bilde av en bilulykke som er på vei mot dem. Vi lever i en verden der alle prøver å gjøre seg selv fascinerende eller viktige, fortsetter han.

Avslutningsvis mener Clooney at mobiletelefonene burde legges vekk.

BILULYKKE: Det var lenge stille fra Kevin Hart etter at han var involvert i en dramatisk bilulykke i september. Her har den populære komikeren og programlederen endelig delt en video om helsetilstanden. Video: Rød løper Vis mer

Hardt rammet

I et tidligere intervju med The Hollywood Reporter har Clooney fortalt at hjelmen hans delte seg i to som følge av kollisjonen.

Utrolig nok slapp Hollywood-stjernen unna med lettere skader. Kollisjonen etterlot ham med lette smerter i bekkenet og blåmerker på det ene beinet og armen.

Clooney har likevel innrømmet at han trodde at sjansen for å overleve var liten.

- Jeg ventet bare på at bryteren skulle slå seg av, for jeg ødela bilens sidespeil med hodet mitt. Jeg tenkte: «Ok, det var nakken min». Hvis vi har ni liv, så har jeg nå brukt opp alle. Jeg må holde meg borte fra motorsykkel en stund, fortalte han.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Som følge av ulykken ga Clooney opp å kjøre motorsykkel.

- Jeg måtte slutte. Det var ille, la han til.

Livet ble snudd på hodet

Ifølge USA Today fikk Clooney også streng beskjed fra kona om at han ikke lenger fikk lov til å kjøre motorsykkel. De to møttes i 2013, og bare et halvt år senere gikk den forhenværende ungkaren ned på kne. Allerede samme år ble de to rette ektefolk.

Hollywood-stjernen har tidligere innrømmet at livet hans ble snudd på hodet da han møtte Amal.

- Før var jeg sånn, «jeg skal aldri gifte meg, jeg skal ikke ha barn. Jeg skal jobbe, jeg har gode venner, livet mitt er fullverdig og jeg har det bra». Og jeg visste ikke hvor ufullstendig jeg var før jeg møtte Amal. Og så forandret alt seg. Jeg tenkte at «oi, faktisk så har det vært et stort tomrom», har han tidligere fortalt til magasinet GQ.

EKTEPAR: George Clooney roser stadig kona Amal opp i skyene. Her er de avbildet i 2019. Foto: Andrew Milligan / Pa Photos / NTB
EKTEPAR: George Clooney roser stadig kona Amal opp i skyene. Her er de avbildet i 2019. Foto: Andrew Milligan / Pa Photos / NTB Vis mer

Det å få barn har også gjort at Clooney ser annerledes på livet.

- Jeg hadde aldri vært i den posisjonen hvor noen andres liv var uendelig mye viktigere for meg enn mitt eget. Og legg til to individer til, som er små og må mates, fortsatte han.

LES OGSÅ: - Jeg gråter fire ganger om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer