- Ingen planer om solokarriere

"Skal vi danse"-Ben vil ikke forlate kameratene i A1.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ben Adams kunne lørdag juble for toppscoren 40 poeng i en av sine to opptredener i "Skal vi danse?", og gikk videre til neste runde, på bekostning av Vazelina-gitarist Eldar Vågan.

I tillegg til sukessen på dansegulvet er Ben og hans to kamerater i gruppen a1, Christian Ingebrigtsen og Mark Read, gleder han seg også over gruppens nye album "Rediscovered".

- Anmeldelsene har vært gode, og det gjør det bra. Jeg synes det er noen fantastiske sanger.


Tidligere har både Mark og Christian gitt ut soloalbum, men Ben sier til Seoghør.no at han ikke har noen planer om å gjøre det samme, selv om han har fått tusenvis av nye fans gjennom "Skal vi danse?".

- Jeg har ingen planer om en solokarriere. Vi har gjort forskjellige ting tidligere, men foretrekker å være sammen. Vi trives bedre som en gruppe.

Mark og Christian sier de er meget imponert over Bens suksess på dansegulvet.

- Dansen i dag var utrolig. Jeg trodde hodet mitt skulle eksplodere! Men han er utrolig i studio. Han har sunget, mikset og gjort alt dette ved siden av dansingen, sier Mark.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: A1-Christian har funnet kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer