- Ingen oppdager hva jeg gjør i boksen

Arne Scheie advarer om sterke feiringer hvis norske hoppere tar VM-gull på hjemmebane.

KLAR FOR VM PÅ HJEMMEBANE: Arne Scheie håper på norsk gulljubel i hoppbakken i Holmenkollen under ski-VM. Foto: Scanpix
KLAR FOR VM PÅ HJEMMEBANE: Arne Scheie håper på norsk gulljubel i hoppbakken i Holmenkollen under ski-VM. Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Arne Scheie nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Arne Scheie (67) skapte i 1995 et av den norske hopp-historiens mest kjente TV-øyeblikk, da han i gledesrus spurte kommentatorkollegaen Jon Herwig Carlsen om å få kysse ham, etter Tommy Ingebrigtsens VM-gull i Thunder Bay.

NRK-veteranen sier han ikke har noen ide om hvordan han vil reagere hvis Tom Hilde eller en av de andre norske hopperene gjentar bedriften i ski-VM i Holmenkollen.

- Feiringen i 1995 var på ingen måte planlagt. Grunnen til at det kom, var at gullet kom så uventet. Vi hadde brukt alle superlativene. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å reagere hvis det blir nytt gull Holmenkollen, men vi må jo ta av litt og vise at vi er glade, sier han til Seher.no.

Scheie utelukker ikke at ekspertkommentator og tidligere OL-mester i hopp, Espen Bredesen kan vente seg et seierskyss ved eventuell norsk seier, men hevder han i så fall må vente til han kommer seg ut av kommentatorboksen.

- Han er jo litt heldig for han står ute sammen med Karen-Marie (Ellefsen, red.anm), jeg råder grunnen alene inne i boksen. Så da kan jeg gjøre hva som helst. Ingen ser meg eller oppdager hva jeg gjør, sier han og smiler.


Fredag kommenterer han både kvalifisering for menn og hopprenn for kvinner i VM.

Få oversikt over TV-sendingene fra ski-VM i Seher.nos TV-guide!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alle må se at Northugbildet er falskt[obj:media:9400]