DRØMTE OM NEVERLAND: Ifølge The Mirror, skal Jackson ha drømt om at Neverland skulle bli hans siste hvilested.
DRØMTE OM NEVERLAND: Ifølge The Mirror, skal Jackson ha drømt om at Neverland skulle bli hans siste hvilested.Vis mer

Ingen offentlig likskue

- Jackson-familien planlegger en offentlig minnemarkering.

SEHER.NO: Det var den amerikanske nyhetskanalen CNN som tirsdag meldte at Jacksons døde kropp i dag skulle fraktes til ranchen Neverland for offentlig likstue fredag.

Også Jackspn selv skal ha ønsket Neverland som sitt siste hvilested.

Artisten ble i 2005 tvunget til å selge Neverland på grunn av sin store gjeld etter å ha bitt tiltalt - og frikjent - for overgrep mot barn.

- Michael ville at Neverland skulle bli hans siste hvilested, men var ikke sikker på om myndighetene ville tillate det, sier en kilde til avisen.

Nå viser det seg at likskuen ikke kommer til i finne sted, og at loven hindrer at poplegenden begraves i Neverland, skriver People.

Onsdag offentliggjorde Jackson-familien en pressemelding, hvor de avkreftet likskuen.

"I motsetning til tidligere rapporter, bekrefter Jackson-familien nå at det ikke kommer til å bli en offentlig eller privat skue på Neverland. Planleggingen er i gang vedrørende en offentlig minnesmarkering for Michael Jackson, og vi vil offentliggjøre planene snart."

I går ble Michael jacksons testamente offentliggjort, hvor det kom fram at poplegenden ønsket at moren, Katherine, skulle forsørge hans tre barn. Dersom moren skulle dø eller ikke kunne ta seg av barna, ønsket jackson at hans gode venn Diana Ross (65) skal ta seg av dem.

Ifølge TMZ, skal ikke begravelsen finne sted før i neste uke.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Han er faren til Jacksons barn